Τα γαμήλια δώρα της Siemens στον Κώστα Μπακογιάννη (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Οι Μητσοτάκηδες έχουν κατακλύσει τον δημόσιο βίο. Υποψήφιοι πρωθυπουργοί, υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι βουλευτές, τηλεπαρουσιαστές, επιχειρηματίες, αδέρφια, ξαDέρφια, ανίψια κλπ, κλπ.
Σε αυτές τις εκλογές που έρχονται, ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να ξεχνούν πως η οικογενειοκρατία είναι από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. 
Ο Κώστας Μπακογιάννης, γιός της Ντόρας Μπακογιάννη, ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη και εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι το απόλυτο δείγμα οικογενειοκρατίας που κάποια... αόρατη αρχή επιβάλλει πάντοτε στα δημόσια πράγματα του τόπου. Δήμαρχος στο Καρπενήσι. Περιφερειάρχης στην Στερεά Ελλάδα. Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και ποιος ξέρει, αύριο μπορεί να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός. Ποιος ξέρει;
Αλλά οι Έλληνες, οι ψηφοφόροι πρέπει να γνωρίζουν. Πίσω από την αθώα εικόνα που επιχειρούν να επιβάλλουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής για τον Κώστα Μπακογιάννη, κρύβονται οι Μητσοτάκηδες. Και Μητσοτάκηδες σημαίνει σκάνδαλα, σπίτια του Βολταίρου, αμαρτωλές οφσόρ, δανεικά κι αγύριστα σε τράπεζες. Θέλετε να πάμε πιο παλιά; Μητσοτάκηδες σημαίνουν αποστασία, δολοφονία Τεμπονέρα, αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές, υποκλοπές και κυρίως Siemens και Χριστοφοράκος. Τι; Νομίζετε πως ο Κώστας Μπακογιάννης ξεφεύγει απο τον κανόνα; Λάθος κάνετε αν νομίζετε κάτι τέτοιο.  
Toν Ιούλιο του 2006 ο Κώστας Μπακογιάννης είχε παντρευτεί την τότε εκλεκτή της καρδιάς του κα Κάλλια Καμπουρίδου και ο γάμος, όπως επίσης και η γαμήλια τελετή είχαν τελεστεί στην Ευρυτανία, στην πρωτεύουσα της οποίας έμελλε στη συνέχεια ο υιός της Ντόρας Μπακογιάννη να γίνει Δήμαρχος.
Στις 14 Ιουλίου 2006, μία ημέρα πριν από τον γάμο του ζεύγους, μία θυγατρική εταιρεία της Siemens Γερμανίας, Christ Hellas, η οποία εκπροσωπούσε στην Ελλάδα τον γνωστό γαλλικό οίκο Christofile, είχε εκδώσει τιμολόγιο χορηγίας 600 ευρώ στον υιό στον Κώστα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου εκείνη την εποχή το τιμολόγιο επιβεβαίωνε «Τις στενές επαφές της οικογένειας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο».