Το "δημοσκοπικό μπαρμπούτι" ...και οι αχαρτογράφητες κάλπες της Κυριακής . Συντονιστείτε την Κυριακή στο papatzides.blogspot.comΓια πολλούς και διάφορους λόγους ... δεν είμαστε πλεον τακτικοί σε αναρτήσεις στο blog θρύλος από το 2006 ! Βέβαια τότε ήταν άλλες εποχές και είχαν άλλη αξία τα blogs όπως το δικό μας ...που παίζαμε καθοριστικό ρόλο στις εκλογές και στην ενημέρωση μέχρι το 2015 ...κόντρα σε αυτούς που προσπαθούσαν να μας φιμώσουν!Δίναμε την μάχη της ενημέρωσης σας ανεξάρτητα  και κόντρα στα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Και φέραμε την αλλαγή και στα πολιτικά δρώμενα της χώρας ...και απελευθερώσαμε και το διαδίκτυο...απο αρχιμουφατζήδες και άσχετους που χρησιμοποιούσαν να κάνουν προβοκάτσιες στο ιντερνετ και στα blogs...
Ετσι αυτή την Κυριακή θα ασχοληθούμε λίγο με τις εκλογές ...τις προβλέψεις και τα αποτελέσματα.
Οπότε μην ξεχάσετε να συντονιστείτε μαζί μας...
Για τα προγνωστικά δεν έχουμε να πούμε κάτι σημαντικό...μας κάλυψε απόλυτα ο Κούλης που πρόβλεψε ότι το πρώτο ντέρμπι Τσίπρας - Μητσοτάκης θα γράψει 1-0 !
Οι δημοσκοπήσεις  και οι δημοσκόποι παίζουν στην κυριολεξία μπαρμπούτι και με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούν και δεν δημοσιοποιούν.
Και πέρα των στησιμάτων που γίνονται αυτές οι κάλπες ειναι αχαρτογράφητες. Έχουμε τέσσερα χρόνια να δούμε εκλογικό αποτέλεσμα από πραγματικές κάλπες
Οπότε κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα βγάλουν με δεδομένο οτι έχουμε μπει σε μία νέα εποχή και οι πολιτικές συμπεριφορές έχουν αλλάξει σε σχέσει με το 2015 !
Πάντως κάποια δεδομένα ...ίσως παίξουν ρόλο!
Παροχές και καλή μπαλίτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ  και τον Τσίπρα! Συνεχόμενες γκάφες ...του Κούλη που θέλει να μας αλλάξει τα φώτα ...
Ετσι τα ερωτηματικά είναι πολλά σε σχέση με την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος!
Θα ψηφίσουν με βάση την οικονομία και τα δικά τους οικονομικά δεδομένα στην παρούσα φάση?
Θα ψηφίσουν με βάση τα αόριστα κελεύσματα του Κούλη...για νέες νεοφιλελεύθερες συνταγές και με τους νταβατζήδες να περιμένουν να κάνουν παιχνίδι για πάρτη τους και των κομμάτων που διοικούν και ελέγχουν παρασκηνιακά  ?
Το κλίμα πάντως δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει ξανά στρώματα που τον έφεραν στην εξουσία μπροστά στο τρόμο ότι ένας νέος φαύλος κύκλος ...μνημονιακών πολιτικών πειραμάτων  τους περιμένει στη γωνία!   
Συντονιστείτε και Κυριακή κοντή γιορτή! Ενδιάμεσα θα κάνουμε και κάποια ποσταρίσματα ...