Κτηνοτρόφος φέρνει Χρυσαυγίτες αντί για τα δεδουλευμένα, για να δείρουν τους εργάτες του


Τη δοκιμασμένη πλέον λύση του ξυλοδαρμού των εργαζόμενων που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους φαίνεται πως χρησιμοποίησε ένας εργοδότης στη Λάρισα. Το περιστατικό συνέβη στις 8 Φεβρουαρίου σε μία κτηνοτροφική μονάδα, όταν σύμφωνα με τα όσα καταγγέλειη Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), ο ιδιοκτήτης της επιτέθηκε σε δύο μετανάστες από το Πακιστάν.
Όπως κατήγγειλαν οι  δύο Πακιστανοί, στη συγκεκριμένη κτηνοτροφική μονάδα εργάζονταν εδώ και 4 μήνες, αλλά έλαβαν τα δεδουλευμένα τους μόνο για τον πρώτο μήνα, αν και κατά τη διάρκειά τους δούλευαν πάνω από 10 ώρες τη μέρα. Παρότι ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους από τον εργοδότη, αυτός μόνο έλεγε ότι θα τους πληρώσει, αλλά ποτέ δεν το έκανε.
Οι ίδιοι κατήγγειλαν στον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, ότι στις 8 Φεβρουαρίου αποφάσισαν να μην πάνε στη δουλειά. Ο κτηνοτρόφος τότε πήγε και τους βρήκε, οπότε και τους έβρισε πολύ άσχημα. Δεν είχε κάνει όμως ακόμη την κίνησή του: Το ίδιο βράδυ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον ξυλοδαρμό για να κάνει το point του