Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ηλεκτρονικές υπογραφές για να καθαιρεθεί ο Αμβρόσιος μαζεύουν αντίχριστοι haters


Να καθαιρέσουν τον γλυκύτερο παππούλη της Ελλάδας μας, των Βαλκανίων και πιθανόν ολόκληρου του κόσμου αποφάσισαν κάποιοι αχάριστοι άνθρωποι. Παρότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος κατάφερε να βουλιάξει όλη τη χώρα με την καλοσύνη που ξεπήδησε από μέσα του την περίοδο των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική έχει χιλιάδες οπαδούς, μερικοί κομπλεξικοί προσπαθούν να τον βγάλουν από τη θέση του, μια πράξη που πολύ πιθανόν να έχει ολέθριες συνέπειες για τα στρατηγικά αποθέματα χριστιανικής αγάπης της χώρας.
Όπως και να΄χει, η προσπάθεια των ασέβαστων haters έχει ξεκινήσει ήδη, με το όχημα της συνωμοσίας τους να είναι η γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα συλλογής υπογραφών που είναι το Avaaz (αυτό είναι το εν λόγω ψήφισμα). Ο σκοπός τους είναι να αναγνωριστεί το αίτημά τους για καθαίρεση του Μητροπολίτη από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία έχει με επιτυχία αγνοήσει τις διαδοχικές σουπερνόβα δημόσιων σχέσεων που έχει προκαλέσει ο Αμβρόσιος.
Οι εισηγητές της συγκεκριμένης πρότασης υποστηρίζουν πως ο Μητροπολίτης έχει επανειλημμένα υποκινήσει βία και μίσος. Δυστυχώς από ό,τι φαίνεται, ένας ιερέας δε μπορεί να κηρύξει ήσυχος το μίσος κατά κάμποσων κοινωνικών ομάδων, πολλές φορές και πολλών μαζί, χωρίς να τον ενοχλεί σε αυτό του το έργο ο κάθε τυχάρπαστος (και σίγουρα χρηματοδοτούμενος από τον Σόρος όπως εμείς πχ). Η δε καθαίρεση είναι η βαρύτερη ποινή που επιβάλλεται από τα εκκλησιαστικά δικαστήρια στους κληρικούς και αν εφαρμοστεί, ο κληρικός γίνεται πάλι ό,τι ήταν πριν, δηλαδή μοναχός ή λαϊκός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…