Tράγος και γίδα μπουζουριάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο


Με μια συνοπτική, επιτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε τέλος η τρομοκρατική δραστηριότητα ενός τράγου και μιας κατσίκας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι Μπόνι και Κλάιντ των αιγοπροβάτων συνελήφθησαν με χρήση ειδικού σκοινιού από τους γενναίους αστυνομικούς, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν σύντομα στον ανακριτή για να απολογηθούν για τους βανδαλισμούς που προξένησαν.
Το στόρι, το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή του Κατσάμπα, έχει ως εξής: Με την πρόφαση πως τρόμαξαν από κάποια (άγνωστη μέχρι στιγμής) αιτία, τα δύο ζώα ξεκίνησαν τους χουλιγκανισμούς, με αποτέλεσμα τελικά να σπάσει μια τζαμαρία καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Τα εξαγριωμένα γίδια αγνόησαν τις προσπάθειες των πολιτών να τα ηρεμήσουν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ειδοποιηθεί η ΕΛ.ΑΣ. και ο δήμος.
Οι δύο κακοποιοί εξουδετερώθηκαν και ακινητοποιήθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των συναδέλφων τους στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Τα ζώα αυτή τη στιγμή είναι δεμένα με σχοινί σε ασφαλές σημείο, ενώ αναζητείται και το αφεντικό τους.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. σκέφτεται την συγκρότηση της ομάδας ΓΙΔΑΣ για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.