Στην ίδια πτέρυγα όπου κρατούνταν Γιωτόπουλος και Τζωρτζάτος, ο Γιάννος Παπαντωνίου


Στη Β’ Θέση του Παραρτήματος των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από την Τρίτη το βράδυ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου.
Πρόκειται για την ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα στις γυναικείες φυλακές όπου κατά το παρελθόν κρατούνταν τα μέλη της 17 Νοέμβρη, Αλέξης Γιωτόπουλος και Βασίλης Τζωρτζάτος η οποία δεν έχει επαφή με τα κελιά των γυναικείων κρατουμένων. 
Στην ίδια πτέρυγα είχε κρατηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα και ο Νίκος Μαζιώτης, o οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr είχε βάλει και φωτιά διαμαρτυρόμενος προς τη διεύθυνση των φυλακών για την μη ικανοποίηση των αιτημάτων του.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, προς το παρόν διατηρεί μία ψύχραιμη στάση, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr. Είναι χαρακτηριστικό ότι τουλάχιστον τις πρώτες ώρες δεν είχε κάποια ιδιαίτερη απαίτηση και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην προφυλάκισή του. 
Σε αντίθεση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος όταν είχε προφυλακιστεί σχεδόν συμπεριφερόταν στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους λες και ήταν πολιτικός τους προϊστάμενος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι συνεργάσιμος με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και παρέλαβε κανονικά τα φαγητό που του προσφέρθηκε.
Στη συγκεκριμένη πτέρυγα ο Γιάννος Παπαντωνίου θα μπορεί να προαυλίζεται μόνος του, θα μπορεί να έχει τηλεόραση και να ζητήσει ότι προβλέπεται για τους κρατούμενους.
http://www.documentonews.gr