Με κωλόχαρτο στο παπούτσι ανέβηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στο αεροπλάνο, μάλλον ο Νούμερο 1 έριξε Νούμερο 2


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο μαγικές στιγμές στην ιστορία της παγκόσμιας πολιτικής, μερικές από τις οποίες έχουμε απαριθμήσει εδώ. O βασιλιάς Ήλιος με το μαλλί κανταΐφι έχει τον τρόπο του να προσελκύει πάνω του τις πιο kinky επιλογές της Μοίρας, κάτι για το οποίο φυσικά κανείς δε διαμαρτύρεται: Θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, τουλάχιστον ας το κάνουμε γελώντας.
Αυτή τη φορά, τα μάτια του κόσμου δε στράφηκαν στο πρώτο ίσως νοήμον περουκίνι της ανθρωπότητας, αλλά στα παπούτσια του πορτοκαλί άρχοντα. Καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβαινε στο προεδρικό αεροπλάνο (το Air Force One από τις ταινίες) για να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Μινεάπολις, αντί για το μαλλί του αυτή τη φορά άρχισε να ανεμίζει ένα κομμάτι χαρτί τουαλέτας, ή αυτό να φαίνεται να είναι τουλάχιστον.
Σε έναν κόσμο που πίσω από κάθε κίνηση ενός διάσημου, πόσο μάλλον του πλανητάρχη, κρύβονται οι υπολογισμοί ενός στρατού από επικοινωνιολόγους, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων και άλλων τέτοιων όντων, υπάρχει κάτι πάρα πολύ καθησυχαστικό στο να βλέπουμε τον Τραμπ να ανεβαίνει στο αεροπλάνο με το κωλόχαρτο στο παπούτσι. Σχεδόν μπορούμε να τον φανταστούμε να μοιράζεται την εμπειρία ενός ηρωικού χεσίματος με τον αεροσυνοδό, δείχνοντας ότι ο επιχειρηματίας που έγινε president είναι ένας λαϊκός άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Όχι ο ήρωας που αξίζουμε, αλλά ο ήρωας που έχουμε ανάγκη.
Δείτε το βίντεο:
Αξίζει εδώ να ξαναζήσουμε την υπέροχη εκείνη στιγμή που μάθαμε ότι το μαλλί του Ντόναλντ είναι κάτι βγαλμένο από βιβλίο του Στίβεν Κινγκ:
Η αλήθεια είναι πως πάντα είχαμε την υποψία ότι τουιτάρει από την τουαλέτα.