Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θανάσης Μαυρίδης φιλελεύθερος Απίστευτα όσα συμβαίνουν με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που την μοιράζει τσάμπα η ΝΔΟ " Φιλελεύθερος" των Μαυρίδη - Λάμψια παρουσιάζεται κάθε μέρα με κυκλοφορία (2.200. 2.300) απίστευτης "σταθερότητας" λες και είναι συνδρομητικός - συνήθως τον περνάει η "Ελεύθερη Ωρα". Θυμίζουμε ότι πάκα ολόκληρα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» υπήρχαν σε τραπεζάκια μαζί με καφέδες και χυμούς σε εκδήλωση του κόμματος της Nέας Δημοκρατίας για τη Ναυτιλία τον Ιούνιο που μας πέρασε. Κι όπως είχε γραφεί τότε, ο «Φιλελεύθερος» δινόταν δωρεάν στους παρευρισκόμενους. (Με πληροφορίες από το zoornalistas.blogspot.gr) periodista.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.