Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Πατούλης έγινε ήρωας σε παραμύθι για να κάνει take over παιδικές ψυχούλες


Οι παιδικές ψυχούλες είναι εύπλαστες σαν πλαστελίνη και ποιος καλύτερος τρόπος για να πλάσεις μια παιδική ψυχούλα από ένα παραμύθι που θα εισχωρεί στα παιδικά μυαλουδάκια πάνω στην ώρα που θα είναι με το ένα πόδι στον ύπνο και με το άλλο πόδι στον ξύπνιο. Σε ένα τέτοιο παραμύθι κατάφερε να τρυπώσει ως πρωταγωνιστής ο χρυσός δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, αφού σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, πλέον υπάρχει «Ένα παραμύθι με ήρωα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τις αρετές της κίνησης κόντρα στην νωχέλεια της τεχνολογίας».
Όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου:
«Τον εαυτό του ως ήρωα παραμυθιού αντίκρισε ο Γιώργος Πατούλης, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου με τίτλο: «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα».
Στις σελίδες του παραμυθιού η άθληση και η κίνηση αναμετρώνται με τον «υπνωτισμό» της τεχνολογίας. Νικητής είναι η προσπάθεια, η δράση κόντρα στην αδράνεια που ορίζει η σύγχρονη τεχνολογία. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Μελανοχώρι με Δήμαρχο τον κ. Πονοψυχούλη.»
Μάλιστα η συγγραφέας έδωσε μερικές πληροφορίες για τα μηνύματα και τους χαρακτήρες του παραμυθιού το οποίο το παρουσιάζει ως «το πρώτο παραμύθι στην Ελλάδα ενάντια στον εθισμό στην τεχνολογία και το ίντερνετ. Σε αυτό το παραμύθι που κρατάτε στα χέρια σας υπάρχουν ο κος Αθλητισμός με τη σύζυγό του, την κα Δύναμη, ο Θυμός με την φίλη του την Απομόνωση, η κα Τεχνολογία και η Φτερωτή Ποδηλατούλα η οποία ενσαρκώνει όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και βοηθούν».
Και εάν απορείτε εάν ο χρυσός δήμαρχος κρύβεται πίσω από τον κο Αθλητισμό, ή τον Θυμό, ή ακόμη και την Φτερωτή Ποδηλατούλα, τότε η απάντηση είναι ακόμη πιο διασκεδαστική:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…