Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χ.Θεοχάρης: «Εντός εθνικής γραμμής η συμφωνία με την πΓΔΜ»Σε μια πολύ σημαντική δήλωση, προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χ Θεοχάρης! Η συμφωνία με τα Σκόπια – ένα όνομα erga omnes με γεωγραφικό προσδιορισμό – είναι εντός του πλαισίου της εθνικής μας θέσης. Βοηθά μάλιστα στο να διασαφηνιστεί ότι μιλάμε για έναν σλαβικό πολιτισμό, ο οποίος έχει έρθει στην περιοχή όπου από την αρχαιότητα κατοικούσαν Έλληνες Μακεδόνες»: αυτό δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτήςστο ραδιόφωνο «Alpha 9,89»
«Αυτό που προσπάθησα να εξηγήσω και στην Βουλή κατά τη διάρκεια της τριήμερης διαδικασίας για την πρόταση μομφής είναι πως πρόκειται για μία συμφωνία, κομμάτια της οποίας ακόμη χτίζονται.
Το δεύτερο δεδομένο είναι πως σε εθνικό επίπεδο, είναι μια συμφωνία εντός της εθνικής γραμμής. Δηλαδή είναι γεωγραφικός ο προσδιορισμός, erga omnes, όχι απλώς έναντι όλων των άλλων, αλλά και εσωτερικά με αλλαγή του Συντάγματος, πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Επίσης, διευκρινίζεται με την αλλαγή που θα κάνουν στο προοίμιο του Συντάγματος, πως πρόκειται για σλαβικό λαό και συνεπώς πλήρως αποκομμένο από την ιστορία του ελληνικού Έθνους και των Μακεδόνων και απλώς δανείζονται μια γεωγραφική ονομασία της περιοχής που ήρθαν και έζησαν τους τελευταίους αιώνες.
Αυτά είναι εντός της εθνικής γραμμής και στα θετικά της πλάστιγγας.
Αυτό, όμως, που δεν είδα να αναδεικνύεται από κανέναν είναι το γεγονός ότι στα επιμέρους, όπως τα εμπορικά σήματα, τις επιχειρήσεις, θα έχουμε σε λίγα χρόνια στην ΕΕ μια δεύτερη Βουλγαρία, μια φτηνή χώρα σε εργατικό δυναμικό που θα μπορεί να δουλεύει στην Ελλάδα και άρα οι Έλληνες της Βορείου Ελλάδας θα βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται.
Επίσης, θα είναι μια χώρα με χαμηλή φορολογία, με αποτέλεσμα οι ελληνικές επιχειρήσεις να φεύγουν προς τα Σκόπια. Όλα αυτά φαίνεται η Κυβέρνηση να τα αφήνει στην τύχη τους. Αυτό είναι ένα μοτίβο που το βλέπουμε συνέχεια στην Κυβέρνηση. Δηλαδή, με την πίεση των ξένων, τα μεγάλα ζητήματα λύνονται, γιατί τίθενται στο τραπέζι λίγο διλληματικά και υποχρεωτικά και τα καθημερινά ζητήματα τα αφήνει στην τύχη.
Συνεπώς, διατηρώ επιφυλάξεις για το αν αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που έχω, θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου.
Για δεκαετίες η χώρας μας είναι πόλος σταθερότητας σε μια περιοχή που είναι ασταθής.
Η συμφωνία αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν έχουμε προβλήματα με τους γείτονές μας.
Η θέση μας για γεωγραφικό προσδιορισμό και όνομα erga omnes ήταν λογική εξαρχής: πρόκειται για θέση Καραμανλή, Παπανδρέου, Σημίτη, θέση δεκαετιών και συνεπώς το να έχουμε μια συμφωνία, η οποία είναι μέσα στην εθνική μας θέση δείχνει ότι η χώρας μας έχει συνέχεια, πράγμα το οποίο δείχνει πως ακολουθήσαμε μια στρατηγική που δούλεψε προς όφελός μας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…