Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκάλυψη σοκ του Κούλογλου: “Το FBI απαγγέλλει κατηγόριες κακουργημάτων κατά της Novartis-Περιλαμβάνει κι ονόματα των 7 Ελλήνων πολιτικών” (vid)


Οπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ , έρχονται μεγάλες εκπλήξεις στην υπόθεση της Novartis, καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή της υπόθεσης Novartis κι η αμερικανική δικαιοσύνη θα απαγγείλει κατηγορίες κατά της εταιρίας και στο υλικό που υπάρχει των κατηγοριών θα υπάρχουν σαφέστατα αναφορές στους 7 Ελληνες πολιτικούς που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα, που έχει διαβιβαστει στην ελληνική Βουλή!
ΥΓ: Αξιοσημείωτα τα αντανακλαστικά τους ενός δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ που βάζει “άνω τελεία…” μόλις το ακούει και αλλαζει θέμα με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στη Βουλή… Πιο μείζον θέμα από τη Novartis….
Πηγή: netakias.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.