Ποιοι είναι τα «βαθιά λαρύγγια» που μίλησαν στο FBI για τη Novartis


Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της, η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ αποκαλύπτει ποιοι είναι τα «βαθιά λαρύγγια» που μίλησαν στο FBI για την υπόθεση της Novartis.
Όπως διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, πρόκειται για έναν Διευθυντή Επικοινωνίας – Εταιρικής Ευθύνης και έναν Υπεύθυνο Πωλήσεων της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας.
Τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Novartis κατέθεσαν έχοντας πλήρη γνώση των «συναλλαγών» της, επισημαίνεται στο πρωτοσέλιδο.
Όπως τονίζει η εφημερίδα, οι μάρτυρες συνεργάστηκαν με μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Ουάσιγκτον σε θέματα πληροφοριοδοτών και εξειδικευμένη εταιρεία-σύμβουλο των ΗΠΑ σε ζητήματα διαφάνειας.

Πλούσιο το ρεπορτάζ της εφημερίδας και στα εθνικά μας θέματα

Όπως γράφει η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, έτοιμο είναι το σχέδιο για Διεθνή Συμφωνία στο Σκοπιανό.
Εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας γύρω από τις ελληνικές προτάσεις που θα παρουσιάσει ο Νίκος Κοτζιάς στον Νίκολα Ντιμιτρόφ αυτή την εβδομάδα, αλλά και το εσωτερικό «μπρα ντε φερ» του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ, για τις συνταγματικές αλλαγές.
Επίσης, η κυριακάτικη εφημερίδα ρίχνει φως στα ύποπτα fake news που διοχετεύονται από ένα δίκτυο «περιθωριακών» ιστοσελίδων στα Βαλκάνια, με στόχο την υπονόμευση των ελληνικών συνομιλιών με Τίρανα και Σκόπια.

Δολοφονία Στεφανάκου

Το αστυνομικό ρεπορτάζ της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ασχολείται με τη δολοφονία Στεφανάκουκαι πώς οι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη των δραστών μέσω των κινητών τηλεφώνων.
Όπως αναφέρει η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, ένα ειδικό λογισμικό που χρησιμοποιούν οι ελληνικές Αρχές «ανιχνεύει» τις κλήσεις για να εντοπίσει το τηλεφώνημα με το οποίο οι δράστες ενημέρωσαν τους εντολοδόχους τους.
http://www.tribune.gr/