Oι "Followers" του Μαρινάκη.Σκληρή επίθεση Μάκη στο UNFOLLOW για όσα γράφει για συζητήσεις με το Μαρινάκη



Επιμένει ο «αρθρογράφος» του γνωστού εντύπου – μηχανισμού διασποράς ψευδών συμπερασμάτων, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, του «UNFOLLOW» δηλαδή, να ισχυρίζεται ψευδή γεγονότα και αυταπόδεικτες ανακρίβειες μόνο και μόνο για να «διευκολύνει» το αφεντικό του.

Σε άρθρο του με το οποίο επιτίθεται προσωπικά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, επιχειρεί να διασπείρει «ειδήσεις» οι οποίες κατά τη γνώμη του θίγουν το δημοσιογραφικό προφίλ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Πώς μπορεί να θιγεί κάποιος όταν αυτά που εκτοξεύονται εναντίον του είναι απλά ψεύδη;

Γράφει λοιπόν ο «υπάλληλος» στο άρθρο πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε εκατομμύρια ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να του στήσει τηλεοπτικό σταθμό. Πως ο αρθρογράφος και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνέφαγαν και συνομίλησαν για δουλειές.

Πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε στον αρθρογράφο πως ο Μελισσανίδης βάζει 500.000 ευρώ για εφημερίδα. Και το σπουδαιότερο. Πως τους τρείς τόνους ηρωίνη τους εφηύρε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και κανείς άλλος.

Απαντάμε λοιπόν:

Α) Ποτέ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν παρακάθισε σε γεύμα ή σε δείπνο με τον αρθρογράφο.

Β) Ποτέ δεν υπήρξε κουβέντα για εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να στηθεί τηλεοπτικός σταθμός. Όταν σε συνομιλία τους ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ρώτησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη πόθεν προκύπτει η πληροφορία για τα εκατομμύρια και για την τηλεόραση, ο Μαρινάκης απάντησε «αυτές είναι ανοησίες του Κουρτάκη» αφήνοντας εκτεθειμένο τον συνεργάτη του και εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Γ) Ποτέ δεν υπήρξε κουβέντα για εφημερίδα με εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος ως γνωστόν αποφεύγει οποιαδήποτε σχέση με τα ΜΜΕ.

Δ) Τους τρεις τόνους ηρωίνη δεν τους εφηύρε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αλλά αποτελούν στοιχείο που κατατίθεται στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο δημοσιογράφος με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη. Ο Γιαννουσάκης ξεκάθαρα επισημαίνει πως η ποσότητα ηρωίνης που μετέφερε το Noor1 δεν ήταν 2,1 τόνοι αλλά 3 τόνοι και τα επιπλέον 900 κιλά προωθήθηκαν στη Σερβία. Για του λόγου του αληθές μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στo βίντεο που ακολουθεί τι λέει ακριβώς ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης για τους τρεις τόνους ηρωίνη.

 Καθίσταται σαφές πως ο «υπάλληλος» του Βαγγέλη Μαρινάκη μεταφέρει αυτά που του λένε και εκτίθεται ανεπανόρθωτα αλλά αυτό είναι δική του δουλειά. Όπως λέμε στην κοινή Ελληνική «ας πρόσεχε». Μένει να εξηγηθεί ο λόγος για τον οποίο εκτοξεύονται τόσο αυτονόητα ψευδή αλλά και ανακρίβειες προκειμένου να στηριχθεί η επιχειρηματολογία της πλευράς Μαρινάκη. Δύο είναι λοιπόν οι εξηγήσεις. Ή τελούν υπό καθεστώς πανικού και δεν αντιλαμβάνονται ούτε τι λένε, ούτε τι κάνουν, είτε απλώς δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα για να στηριχθεί σε αυτή την δυσώδη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1. Μάλλον ισχύουν και τα δύο.

Update: Ο δαίμων του διαδικτύου έκανε πάλι το θαύμα του καταγράφοντας στο παραπάνω κείμενο ορισμένες ανακρίβειες οι οποίες όμως αμέσως αποκαταστάθηκαν.

Δυστυχώς ο εχθρός της σύγχρονης δημοσιογραφίας είναι το ίδιο το πλεονέκτημά της, η διαδικτυακή ταχύτητα.


 http://www.zougla.gr/greece/article/oi-followers-tou-marinaki