Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Oι "Followers" του Μαρινάκη.Σκληρή επίθεση Μάκη στο UNFOLLOW για όσα γράφει για συζητήσεις με το ΜαρινάκηΕπιμένει ο «αρθρογράφος» του γνωστού εντύπου – μηχανισμού διασποράς ψευδών συμπερασμάτων, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, του «UNFOLLOW» δηλαδή, να ισχυρίζεται ψευδή γεγονότα και αυταπόδεικτες ανακρίβειες μόνο και μόνο για να «διευκολύνει» το αφεντικό του.

Σε άρθρο του με το οποίο επιτίθεται προσωπικά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, επιχειρεί να διασπείρει «ειδήσεις» οι οποίες κατά τη γνώμη του θίγουν το δημοσιογραφικό προφίλ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Πώς μπορεί να θιγεί κάποιος όταν αυτά που εκτοξεύονται εναντίον του είναι απλά ψεύδη;

Γράφει λοιπόν ο «υπάλληλος» στο άρθρο πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε εκατομμύρια ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να του στήσει τηλεοπτικό σταθμό. Πως ο αρθρογράφος και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνέφαγαν και συνομίλησαν για δουλειές.

Πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε στον αρθρογράφο πως ο Μελισσανίδης βάζει 500.000 ευρώ για εφημερίδα. Και το σπουδαιότερο. Πως τους τρείς τόνους ηρωίνη τους εφηύρε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και κανείς άλλος.

Απαντάμε λοιπόν:

Α) Ποτέ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν παρακάθισε σε γεύμα ή σε δείπνο με τον αρθρογράφο.

Β) Ποτέ δεν υπήρξε κουβέντα για εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να στηθεί τηλεοπτικός σταθμός. Όταν σε συνομιλία τους ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ρώτησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη πόθεν προκύπτει η πληροφορία για τα εκατομμύρια και για την τηλεόραση, ο Μαρινάκης απάντησε «αυτές είναι ανοησίες του Κουρτάκη» αφήνοντας εκτεθειμένο τον συνεργάτη του και εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Γ) Ποτέ δεν υπήρξε κουβέντα για εφημερίδα με εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος ως γνωστόν αποφεύγει οποιαδήποτε σχέση με τα ΜΜΕ.

Δ) Τους τρεις τόνους ηρωίνη δεν τους εφηύρε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αλλά αποτελούν στοιχείο που κατατίθεται στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο δημοσιογράφος με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη. Ο Γιαννουσάκης ξεκάθαρα επισημαίνει πως η ποσότητα ηρωίνης που μετέφερε το Noor1 δεν ήταν 2,1 τόνοι αλλά 3 τόνοι και τα επιπλέον 900 κιλά προωθήθηκαν στη Σερβία. Για του λόγου του αληθές μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στo βίντεο που ακολουθεί τι λέει ακριβώς ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης για τους τρεις τόνους ηρωίνη.

 Καθίσταται σαφές πως ο «υπάλληλος» του Βαγγέλη Μαρινάκη μεταφέρει αυτά που του λένε και εκτίθεται ανεπανόρθωτα αλλά αυτό είναι δική του δουλειά. Όπως λέμε στην κοινή Ελληνική «ας πρόσεχε». Μένει να εξηγηθεί ο λόγος για τον οποίο εκτοξεύονται τόσο αυτονόητα ψευδή αλλά και ανακρίβειες προκειμένου να στηριχθεί η επιχειρηματολογία της πλευράς Μαρινάκη. Δύο είναι λοιπόν οι εξηγήσεις. Ή τελούν υπό καθεστώς πανικού και δεν αντιλαμβάνονται ούτε τι λένε, ούτε τι κάνουν, είτε απλώς δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα για να στηριχθεί σε αυτή την δυσώδη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1. Μάλλον ισχύουν και τα δύο.

Update: Ο δαίμων του διαδικτύου έκανε πάλι το θαύμα του καταγράφοντας στο παραπάνω κείμενο ορισμένες ανακρίβειες οι οποίες όμως αμέσως αποκαταστάθηκαν.

Δυστυχώς ο εχθρός της σύγχρονης δημοσιογραφίας είναι το ίδιο το πλεονέκτημά της, η διαδικτυακή ταχύτητα.


 http://www.zougla.gr/greece/article/oi-followers-tou-marinaki

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…