Έτοιμη για αναγκαστική πτώχευση η ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη … ( Καλα ο Κουλης δεν φωναζε μεσα στην Βουλη οτι ο Τσιπρας του χαριζε τα “προστιμα-τα”;)



Με ανακοίνωσή της, το μεσημέρι της Τρίτης (26.12.2017), η ΣΕΚΑΠ κάνει γνωστό πως θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία πτώχευσης! Την προσεχή Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, έχει συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, αποκλειστικά για το θέμα αυτό.

Σε αυτό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα συμμετάσχουν ειδικοί από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.
Η ΣΕΚΑΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της γίνεται εξαιτίας της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις που έγιναν το 2009 αλλά και μετά την απόφαση των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, με την οποία καθίσταται «ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά».
Η εξέλιξη είναι το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσαν να περιμένουν οι 170 εργαζόμενοι της εταιρίας, που ζουν σε συνθήκες αβεβαιότητας και βλέπουν το ενδεχόμενο να χάσουν τις δουλειές τους, ακόμη πιο κοντά.
ΥΓ: Και βέβαια όλοι θυμόμαστε την άθλια επίθεση προπαγάνδας αλλά και “εκφοβισμού” που είχαν εξαπολύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το ΠΑΣΟΚ, τα κακά φερέφωνα στο Ποτάμι αλλά και οι “βαστάζοι” του συστήματος στα ΜΜΕ, Πρώτο Θέμα, ΔΟΜ, ΣΚΑΙ κλπ, ότι δήθεν η κυβέρνηση Τσίπρα θα έσβηνε τα προστιμα(τα) της ΣΕΚΑΠ επειδή αυτη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη! Ας πάνε τώρα να εξηγήσουν τι λέγανε στον κόσμο αλλά και στις οικογένειες των 170 εργαζό,ενων που μένουν στον δρόμο…
Όλο το κείμενο της ανακοίνωσης:
Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ
Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης.
Πηγή: koutipandoras.gr 

 http://thefaq.gr/