Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν υπάρχει ! Τέταρτη σε κυκλοφορία εφημερίδα το Μακελειό του Χίου !!Στις πρώτες θέσεις του πίνακα με τις κυκλοφορίες φιγουράρει η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».
Το Σάββατο η εφημερίδα του Στέφανου Χίου πουλάει περίπου 10 χιλιάδες φύλλα και διεκδικεί τις θέσεις 3 με 4. Το "Μακελειό", αν εξαιρέσει κανείς την Espresso, είναι η τρίτη απογευματινή εφημερίδα μετά ΤΑ ΝΕΑ και την Εφημερίδα των Συντακτών. 
Απογευματινές:
ΤΑ ΝΕΑ: 24.250
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 15.370
ESPRESSO: 12.620 (+3080)
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 9.280
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 8.600
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 5.370
KONTRA NEWS: 3.320
ΕΘΝΟΣ: 3.290
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: 2.550
Πρωινές:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: 14.840
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: 5.180..
STAR-PRESS: 4.800
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: 4.770
ΑΥΓΗ: 970

Ο ΛΟΓΟΣ: 60

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στη φόρα τα ονόματα των επωνύμων που κάθονται στο σκαμνί για την κόκα στο Κολωνάκι.Δυο γυναίκες ηθοποιοί , μια γυναίκα σύζυγος γνωστού επιχειρηματία μεταξύ αυτών

Τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης της κοκαΐνης αποφασίζει να αποκαλύψει το eReportaz βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που επικρατεί από το πρωί και γνωρίζοντας ότι δικαστικά αυτή η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο στις 11 Μαΐου σε μια δημόσια διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.