Τα πιο ακριβοπληρωμένα αγγελάκια της Victoria’s Secret



«Δεν υπάρχουν πάρα πολλά εξαιρετικά πράγματα που μπορείς να πετύχεις ως μοντέλο. Όμως ένα από αυτά είναι να φορέσεις τα διάσημα φτερά», είχε δηλώσει η Jan Planit, πρώην επικεφαλής του μεγαλύτερου πρακτορείο μοντέλων IMG και νυν επικεφαλής του πρακτορείου Planit Model Management.
Κι όπου «φτερά» η διάσημη στον χώρο της μόδας εννοεί τα event της Victoria’s Secret και την τιμητική θέση να γίνεις η παγκόσμια εκπρόσωπος της εταιρείας για έναν ολόκληρο χρόνο.
Μετά τη φετινή διοργάνωση της έκθεσης της διάσημης εταιρείας εσωρούχων στην Κίνα, το περιοδικό Forbes υπολόγισε τα έσοδα κάθε μίας από τις πιο ακριβοπληρωμένες με βάση τις αποδοχές της αλλά και τα άλλα εμπορικά συμβόλαια που έχει συνάψει.
Ιδού οι εννέα κορυφαίες:

9. TAYLOR HILL – 4 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ

Το 21χρονο «μοντέλο της διπλανής πόρτας από το Κολοράντο» και αστέρι του περιοδικού Vogue, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας Topshop’s AW16 τον Ιούλιο του 2016. Από τότε ο λογαριασμός της στο Instagram εκτοξεύτηκε στα 9,2 εκατ. followers.
 

8. JASMINES TOOKES - 4 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ

Το μοντέλο από την Καλιφόρνια είναι μια από τις τρεις τις λίστας των μη λευκών γυναικών που έβγαλαν τα περισσότερα χρήματα. Η 26χρονη κέρδισε για πρώτη φορά τα φτερά της το 2015, αν και είχε κάνει ένα πέρασμα από το σόου της VS το 2012.

7. LILY ALDRIDGE - 4 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ

Το μοντέλο από το Λος Άντζελες περπάτησε για πρώτη φορά σε σόου της VS το 2009 και την επόμενη χρονιά έγινε ένας από τους αγγέλους της. Αγαπημένο μέρος στον κόσμο για την 32χρονη παραμένει ο τόπος καταγωγής της, το Νάσβιλ στο Τενεσί. Στο Instagram την ακολουθούν 5,1 εκατ. χρήστες.
 

6. JOAN SMALLS - 4.5 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ

Το μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο αποτελεί μια από τις κυριότερες εκπροσώπους της Astée Lauder, ενώ είναι η πρώτη Λατίνα που υπέγραψε συμβόλαιο παγκόσμιας καμπάνιας με την VS. Η 29χρονη περπάτησε για πρώτη φορά σε σόου της Victoria Secret το 2011, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail η περιουσία της ανέρχεται στα 16 εκατ. δολάρια. Στο Instagram την ακολουθούν 2,5 εκατ. χρήστες.


Δείτε τη συνέχεια της λίστας εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece