ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ «καίει» τον Μητσοτάκη για τη σχέση με τον μεσάζοντα (ΦΩΤΟ)



Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη συζήτηση σχετικά με τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία. Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως ο αποθανών, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη γνώριζαν καλά τον -σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΝΔ- μεσάζοντα της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε μάλιστα ότι ο ίδιος γνώριζε τον κ. Παπαδόπουλο, «αλλά από τον κ. Μητσοτάκη», καθώς, όπως ανέφερε, το 1988 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε να δοθεί ένα δάνειο προς τη Ρωσία προκειμένου να πληρωθούν οι έλληνες εξαγωγείς και ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο γιος του ήταν στην αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ταξίδεψαν στην Μόσχα σε πρωθυπουργική αποστολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Λίγα λεπτά μετά την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πατέρα του Κωνσταντίνο, αναφέροντας πως πρόκειται για στιγμιότυπο από τη Μόσχα το 1992.
«Με την οικογένεια Παπαδόπουλου που πήρε τα 67.000.000 στη Μόσχα από δάνειο της Εθνικής Τράπεζας το 1992 ήταν και ο Κυριάκος… (ως τι; )», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.
http://www.periodista.gr/