Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο “κροκοδειλάκιας” Πατούλης και οι ομογενειακές οργανώσεις – σφραγίδα"ΣΕ ειδική αποστολή προώθηση του ιατρικού τουρισμού» της Ελλάδας, βρίσκεται ο πολύ-πρόεδρος (όπως λέμε πολυμίξερ) George Patoulis.
Το Patoulis λοιπόν βρίσκεται τούτες τις ώρες στην…. Αυστραλία όπου επιτελεί… εθνικό έργο – αφού βέβαια έριξε κι ένα ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Λιάγκα στον Αντένα, μετά της συμβίας του, Μαρίνης. Μέσα σε όλα λοιπόν, κι εκτός από την προώθηση του… ιατρικού τουρισμού, το πολυμίξερ, συγγνώμη, ο πολυπρόεδρος «κατάφερε» να ζητήσει η Αυστραλία την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα με τη συνδρομή της ελληνικής ομογένειας της Μελβούρνης!!! Κουφό;;; Εντελώς.
Έχει όμως ενδιαφέρον η υπόθεση. Και τούτο γιατί:
Η εκδήλωση για τα  Μάρμαρα «συνέπεσε» με «Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας, στην Ελλάδα που διοργανώνουν το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Γιατρών, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και τον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο Μελβούρνης,υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος». Πρόκειται για το Patoulis X 4.
Και αυτό γιατί : το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας το έχει ιδρύσει το Patoulis μέσω ΚΕΔΕ και ΙΣΑ, (πολυπρόεδρος ρε είπαμε) φέτος τον Μάιο!
Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών ανακοινώθηκε στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα που διοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, και ο τομέας Ιατρικού Τουρισμού του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος, στο Μόντρεαλ του Καναδά, φέτος τον Μάρτιο!
ΚΕΔΕ και ΙΣΑ είναι πλέον τα γνωστά οχήματα του Patoulis.
Patoulis κερνά Πατούλης πίνει με άλλα λόγια.
Στην Μελβούρνη λοιπόν το Patoulis πήρε μέρος υπό τη δική του, διπλή αιγίδα (ΚΕΔΕ, ΙΣΑ) σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε ο… ίδιος υπό τη μορφή δύο θεσμών που έχει ιδρύσει φέτος, χρησιμοποιώντας ως… ντεκόρ τους… ομογενείς. Θαύμα, θαύμα!!!
Τώρα που βρίσκει τους πόρους; Από ποιο ταμείο βγαίνουν όλα αυτά τα φράγκα για τη διοργάνωση συνεδρίων, ταξιδιών, και λοιπών εκδηλώσεων για την αυτοπροβολή του; Χυδαία ερωτήματα, που όμως απαιτούν απαντήσεις.
Ααα, και κάτι τελευταίο: Είχε άραγε ενημερώσει ο πολύ- πρόεδρος το αρμόδιο υπουργείο Τουρισμού για την πρωτοβουλία του περί «ιατρικού τουρισμού»; Ως όφειλε, καθότι θέμα που αφορά τις αρμοδιότητές του;
Αντζελίνα η Συριζαία

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…