Ο πολιτικός που ξεσάλωσε κατά Τσίπρα-Καμμένου, φοράει ρολογάκι 50 χιλ. ευρώ “δώρο” από Άραβα και κάνει κρουαζιέρες σε κότερα Σαουδαράβων!



Δεν μπορώ! Θα το πω γιατί θα σκάσω… Κοιτώντας σήμερα την επικαιρότητα είδα να πρωταγωνιστεί και … “γνωστός” πολιτικός, από την “πρώτη γραμμή” του κόμματός του, με σκληρές επιθέσεις και απειλές κατά Τσίπρα – Καμμένου!

Και θυμήθηκα τα λαιφστάιλ ρεπορτάζ του καλοκαιριού όταν (όπως με είχαν πληροφορήσει τότε) ξεσάλωνε σε κρουαζιέρες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου (μαζί με την επίσης “γνωστή” σχέση του) σε σαουδαραβικά υπερπολυτελή γιοτ!
Και όχι μόνον, αλλά όπως με πληροφορούν οι πηγές μου και το 50 χιλιάδων ευρώ αξίας, επώνυμο ρολογάκι στον καρπό του, (αγορασμένο από πανάκριβο κατάστημα στη Louis VI ) είναι επίσης “δώρο” Άραβα φίλου του!
Μαθαίνω επίσης, ότι στις πολιτικές αναλύσεις που έκανε στις Σαουδαραβικές παρέες του εν πλω το καλοκαίρι, τους προέτρεπε να περιμένουν και να βοηθήσουν να έρθει η ΝΔ στα πράγματα, γιατί τότε … θα έχουν φοροαπαλλαγές !!!
ΥΓ: Μάλιστα υπάρχουν πολλοί “φίλοι” του στο κόμμα του, που έχουν να λένε για την εύνοια ισχυρών κύκλων στην ταχύτατη εξέλιξή του, αλλά και την … “αμνησία” που τον χαρακτηρίζει ως προς τους ανθρώπους που τον στήριξαν στο ξεκίνημά του…
Αντζελίνα η Συριζαία