Σε φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ η 19χρονη



Σε γυναικείες φυλακές ανηλίκων, 14 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ, κρατείται η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνη.


Σήμερα η νεαρή δέχτηκε επίσκεψη από τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, κ. Ιωάννη Μαλούκο, ο οποίος θέλησε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας της και τις συνθήκες κράτησής της.

Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, ωστόσο η υγεία της φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι συνθήκες κράτησής της είναι καλές. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού μοντέλου, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριος, ο οποίος πρόκειται να αιτηθεί να συναντηθεί με την 19χρονη προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια της κοπέλας αλλά και το γραφείο του βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση μεγάλου ποινικού γραφείου στο Χονγκ Κονγκ για την εκπροσώπηση της 19χρονης. 

http://www.zougla.gr/