Ο Τσάκας επιστρέφει ...με κινέζους γα το ΠΑΟ



Την ώρα που στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού επικρατεί απόλυτη αβεβαιότητα αναφορικά με το αύριο της ομάδας ο γνωστός σε όλους Βλάσης Τσάκας επανεμφανίστηκε για να παρουσιάσει την κατά τη γνώμη του μόνη λύση για το αύριο της ομάδας μετά την μη επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά ο Βλάσης Τσάκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «Τώρα που τελείωσαν όλα ας δούμε τον λογαριασμό: Χρέη, γκρίνια, καταστροφή. Ο Γιάννης με τον Δημήτρη αλληλοηρωποιούνται, ο Δημήτρης θυμάται την Πατερομαχια και η επιτροπή σωτηρίας βγαίνει για... κάλαντα.
Ας ρωτήσουν τον Οικονομόπουλο τι πήρε: 10,000€ από τον απλό κόσμο, (ένα μεγάλο μπράβο) και μετά ας βγει ο Βασιλάκης στην γύρα. Τα γνωστά λαμόγια αλλάζουν αφεντικά σε μια νύχτα και όλα καλά. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Όλοι βέβαια <ξεχνούν> το πιο βασικό: ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ: WANDA κύριοι!!! Είναι η μοναδική περίπτωση να σωθεί ο Παναθηναϊκός και εκεί έπρεπε να επικεντρωθεί ο επίσημος Παναθηναϊκός».