Καλλονές για γερά πορτοφόλια πίσω από τη βιτρίνα γνωστού «πρακτορείου συνοδών»



Oταν οι άνδρες του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έβαλαν στο στόχαστρό τους τη δραστηριότητα της επιχείρησης συνοδών, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για δίκτυο μαστροπών που εξωθούσε στην πορνεία καλλίγραμμες Ανατολικοευρωπαίες, με ραντεβού και χρονοχρέωση εκατοντάδων ευρώ!

Η ιστοσελίδα του κυκλώματος διαφήμιζε τις διαθέσιμες κοπέλες με αρκετές φωτογραφίες σε πόζες που προκαλούν... πυρετό και ανέφερε τι είδους υπηρεσίες παρέχει καθεμιά και το κόστος της συνεύρεσης. Τα ερωτικά ραντεβού άρχιζαν από 140 ευρώ την ώρα και έφταναν τα 2.000 ευρώ για 24ωρη «συντροφιά» της κοπέλας στον πελάτη! Μάλιστα, για να επιβραβεύει τους καλούς (και συχνούς) πελάτες του, το site διοργάνωνε διαγωνισμούς με προσφορές, όπως ένα στα τρία ραντεβού... δωρεάν!
Οπως έχει προκύψει, η δράση της πολυμελούς συμμορίας έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από τον περασμένο Απρίλιο. Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται δύο Ελληνες, 58 και 49 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη την ώρα που μετέφεραν τέσσερις πανέμορφες αλλοδαπές στα «ροζ» ραντεβού τους. Αυτοί είχαν αναλάβει τον ρόλο του «ταξιτζή», να μεταφέρουν δηλαδή τις κοπέλες στον χώρο που είχε υποδείξει ο πελάτης, περίμεναν ώσπου να ολοκληρωθεί ο προσυμφωνημένος χρόνος της συνεύρεσης και κατόπιν τις οδηγούσαν στα επόμενα ραντεβού.
Μαζί τους συνελήφθησαν δύο Ρωσίδες, 26 και 27 χρόνων, μία 32χρονη Ουκρανή και μία 29χρονη από τη Μολδαβία με εξαιρετικά εμφανισιακά προσόντα, που αντιμετωπίζουν πταισματικές κατηγορίες περί εκδιδόμενων προσώπων. Ακόμη συνελήφθησαν ένας 35χρονος Ελληνας και μια συνομήλική του Ελληνίδα, που είχαν στήσει την ιστοσελίδα escort. Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, ενώ αναζητούνται ακόμα ένας άνδρας και τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων η επονομαζόμενη «Δανάη», που εκτελούσε χρέη τηλεφωνήτριας και έκλεινε τα ραντεβού από την Αθήνα!
Η «Δανάη» κανόνιζε τα ραντεβού
Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, δύο από τα μέλη που παραμένουν ασύλληπτα είχαν στήσει τη σελίδα, η οποία παρέπεμπε σε... διαμάντια, ενώ η «Δανάη» κανόνιζε το ημερήσιο πρόγραμμα με τα ραντεβού κάθε κοπέλας και τη διάρκειά τους. Μια άλλη γυναίκα είχε επιφορτιστεί με το να τροφοδοτεί με... φρέσκο υλικό τη «βιτρίνα» του πρακτορείου.
Προσέγγιζε ιδιαίτερα εμφανίσιμες αλλοδαπές που ζουν στην Ελλάδα ή έκανε ταξίδια στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και τις έπειθε ότι τα ερωτικά ραντεβού υπό τον «μανδύα» του πρακτορείου φέρνουν μπόλικο και εύκολο χρήμα.
Πηγή: espressonews.gr 

 http://www.sdna.gr/