Ολυμπιακός: Σε 14 μήνες άλλαξε όσους προπονητές είχε αλλάξει σε... 6 χρόνια!



Υπάρχει στον κόσμο άλλη πρωταθλήτρια ομάδα που να έχει αλλάξει εφτά φορές προπονητή σε διάστημα 14 μηνών; Η... ηλεκτρική καρέκλα στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει γίνει πλέον πιο επικίνδυνη από ποτέ!
Οι αλλαγές προπονητών στον Ολυμπιακό έχουν γίνει πλέον συνήθεια. Τι κι αν η ομάδα κατακτά τον εγχώριο τίτλο συνεχόμενα τα τελευταία επτά χρόνια; Η καρέκλα στον πάγκο είναι ηλεκτρική και όποιος κάτσει δεν χρειάζεται να περάσει πολύς καιρός για να αντικατασταθεί. Κι αυτό σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο μέσα στη σεζόν.

Η ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ έριξε τους τίτλους τέλους για τον Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Αλβανός τεχνικός να έκανε τη δουλειά και να έβαλε τους «ερυθρόλευκους» στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνοντας τρελά έσοδα στο Λιμάνι, αλλά έναν μήνα μετά την πρόκριση κούνησε… μαντήλι.
Η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού για την τέταρτη προπονητική του θητεία στην ομάδα σήμανε την έβδομη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας τους τελευταίους 14 μήνες! Από πέρυσι το καλοκαίρι η αιφνίδια αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα με την έναρξη της προετοιμασίας άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τους προπονητές του Ολυμπιακού, καθώς ο ένας μετά τον άλλο αργά ή γρήγορα θα έχαναν τη δουλειά τους, πράγμα πρωτοφανές για μια ομάδα που κατακτά τον τίτλο!

Ξεπέρασε ακόμα και την εξαετία 2010-2016!

 http://www.sdna.gr/