Τι πίνει ! Ο Κούλης δεν θεραπεύεται με τίποτα. Μούγκα για την οικονομία ...που ανακάμπτει και φιλελέδικες μπαρούφες για επανεκκίνηση.!


Μετά την απίθανη συνέντευξη της Μαρέβας οτι η οικονομία πάει καλά λόγω Κυριάκου ...ανέλαβε τώρα ο ίδιος να εξηγήσει ότι η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση ...της μίζας και της αρπαχτής σύμφωνα με τις αρχές της οικογένειας των αιώνιων κρατικοδίαιτων  Μητσοτάκηδων ! Θέμα 

Την ατζέντα των πραγματικών προβλημάτων, που αφορά όλους τους Έλληνες, θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως υποστηρίζουν στην Πειραιώς, όπου τα επιτελεία της Πειραιώς προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει «αθεράπευτα αισιόδοξος για τις προοπτικές της πατρίδας μας. Πιστεύω στους Έλληνες και στις δυνατότητές μας. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το βήμα και να γράψουμε εμείς τη δική μας ιστορία. Είναι σίγουρα πολύ πιο δημιουργικό από το να συζητάμε για τις ιστορίες άλλων». 
Ο ίδιος επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι η χώρα «ζητά επανεκκίνηση. Πίσω από την σκοτεινή κουρτίνα της πιο βαθιάς κρίσης, πολλοί, πάρα πολλοί συμπολίτες μας αγωνίζονται, δημιουργούν. Έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν τις δικές τους προσωπικές υπερβάσεις. Ήρθε η ώρα κι εμείς οι πολιτικοί να κάνουμε τις δικές μας. Να απαντήσουμε με σαφήνεια στα πραγματικά και άμεσα ερωτήματα των πολιτών. 
Αναρωτιέται δε «πως θα έρθουν οι νέες δουλειές; Πως θα μειωθεί η φορολογική επιβάρυνση; Πως δεν θα τρέχω από υπηρεσία σε υπηρεσία για κάνω τη δουλειά μου; Πως θα αποκτήσει το πτυχίο μου αξία; Πως πάω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και θα ξέρω ότι θα με φροντίσουν; Πως θα νιώσω ασφαλής στη γειτονιά μου;»
Αναφερόμενος στην άρνηση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στο αντικομμουνιστικό «συνέδριο» στην Εσθονία ο αρχηγός της δεξιάς παράταξη θεωρεί «ότι δεν υπάρχει υψηλότερη αξία από την ελευθερία. Για αυτό κάθε μορφή Ολοκληρωτισμού που περιορίζει ελευθερίες και ασκεί μαζική βία είναι αποκρουστική».
Τέλος, ανέφερε ότι έχει την τιμή και την ευθύνη να «ηγείται μιας μεγάλης παράταξης που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση κι άφησε πίσω το οδυνηρό παρελθόν. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά όταν οι περιστάσεις το επέβαλαν. Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του, το πάθος του να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι ύψωναν τείχη.
»Το να αμφισβητούν κάποιοι τη σπουδαία δημοκρατική παρακαταθήκη της Νέα Δημοκρατίας είναι πολιτικά ανιστόρητο. Να το επιχειρούν, μιλώντας για δήθεν ακροδεξιές παρεκκλίσεις, αυτοί που συγκυβερνούν με τον Πάνο Καμμένο είναι απλά γελοίο», έγραψε.