Κοινή επίθεση από ΠΑΕ ΠΑΟ και «Γαύρο» στην κυβέρνηση για το 50-50 και τη διαιτησία!


Oι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε στο δεύτερο φετινό παιχνίδι τους για τη Σούπερ Λιγκ, καθώς κόλλησαν στο μηδέν κόντρα στον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα (0-0) φαντάζει αρκετά κολακευτικό με δεδομένες τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, περίπου στις 22:30 η "πράσινη" ΠΑΕ με διαρροή της που εκφράστηκε ως επίσημη θέση του συλλόγου, δεν εξέφρασε απλά τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου, αλλά ενέπλεξε και την πολιτική, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για "κυβερνητική διαπλοκή". 
«Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε – και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας – τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά η θέση του Τριφυλλιού. 
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι σχεδόν 3,5 ώρες μετά, όταν και βγήκε στο διαδίκτυο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Γαύρος» που εκφράζει πάγια τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε επίσης ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης, από το στρατόπεδο του “αιωνίου” αντιπάλου, με ιδιαίτερα οξύ μάλιστα τρόπο, παρότι είχε ήδη περάσει μία ημέρα από το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Λαμία. 
Η λέξη «λαθραίοι» δε, χρησιμοποιείται και από τις δύο πλευρές (σ.σ. "λαθρεμπόριο" στη θέση του Παναθηναϊκού), με το "ερυθρόλευκο" έντυπο να βάζει στο στόχαστρο κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μέχρι τον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Κοντονή. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για “πιέσεις από υπουργούς”, αλλά και “μαφία στο ποδόσφαιρο”, ενώ στοχοποιεί μεταξύ άλλων τόσο τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, όσο και τον Αλέξη Δέδε. 
Είναι πλέον φανερό πως ο κοινός δίαυλος είναι πολιτικός με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας να χρησιμοποιούνται από τα πολιτικά κόμματα για την άσκηση επιρροής και χειραγώγησης του κόσμου εναντίον της κυβέρνησης. Κι όλα αυτά σε μια εποχή όπου οι διαιτητές στις πρώτες δυο αγωνιστικές έχουν ασκήσει στον απόλυτο βαθμό το... όνειρο του Έλληνα φιλάθλου για 50-50. Που να συμβεί και κανένα λάθος...