Ξεχειλίζει η οργή για τον σύμμαχο του Μαρινάκη που διαλύει τον Παναθηναϊκό - Διαβάστε τα (πιο κόσμια) μηνύματα

Ξεχειλίζει η οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού στα social media μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Ειδικά η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ, που έκανε λόγο για πλάνο με νεαρούς παίκτες, φαίνεται ότι εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο του συλλόγου.
Ενδεικτικά είναι τα δεκάδες μηνύματα που έχουν σταλεί στην επίσημη σελίδα της διοίκησης, κάτω από την τελευταία ανάρτηση, όπου κυριολεκτικά το ξέσπασμα των φιλάθλων για όσα συμβαίνουν στο Τριφύλλι (πώληση Μπεργκ, παραίτηση Λυμπερόπουλου κ.λπ.) είναι απερίγραπτο.
Όλα τα σχόλια των χρηστών είναι επιθετικά, καλούν τον Γιάννη Αλαφούζο να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό, κάποια μηνύματα έχουν ακόμα και απειλητικό χαρακτήρα, ενώ γίνονται αναφορές μέχρι και στον Τζίγγερ. 
Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί κι ένα μήνυμα φίλου, που δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος συμπαραστέκεται στους φλαθλους του αιωνίου αντιπάλου και ζητάει κι αυτός άμεσα λύση.
Διαβάστε παρακάτω αυτούσια μερικά από τα σχόλια οργής (τα πιο "κόσμια") από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ:
-Ο Παναθηναϊκός θα καταστεί υγιής και βιώσιμος με την απομάκρυνση λυμπε μπεργκ ουζουνιδη χουλτ και βιγια (έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα)? Η πιο αντιπαναθηναικη διοίκηση στην ιστορία του συλλόγου... 
-ειμαι γαυρος αλλα πρωταθλημα χωρις ισχυρο ΠΑΟ δεν γινετε για το καλο ολων των φιλαθλων ευχωμε γρηγορα να βρεθει μια σοβαρη και ισχυρη διοικηση να παει την ομαδα εκει που της αξιζει. 
-Εχετε μικρυνει το συλλογο. Ειστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Ο Λυμπε; Μηπως φταιει κι αυτος που παραιτηθηκε;
-δρομο ολοι απο κει μεσα...ψευτες....μονο να τα παιρνετε εσεις και να καταστρεφετε το συλλογο...να ξερετε..ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι ιδεα...και δν ανηκει σε κανεναν εκει μεσα σας για να παιζετε μαζι του. 
-Ειστε σοβαροι....?? Σταθερο σχεδιο για ποιο πραγμα δηλαδη? Για να διαλυσετε και να αφανισετε τον παναθηναικο μας? Τα λογια περιττα για την διοικηση και τον αλαφουζο... Α και κατι αλλο. Εχετε καταφερει τον παο μαριονετα στις ορεξεις του καθενος. Μας εκβιαζει ο μπεργκ κι ο καθε μπεργκ. Ντροπη σας!
-Ρε ανικανοι και προδότες καλείτε τον Μπεργκ σε συμβιβασμό γιατί χαλάει η μεταγραφή του και φοβήθηκατε μπας και χάσετε τα ψιχουλα που σας δίνει η Αλ Αϊν? Θα τον παρακαλατε σε λίγο να μας δώσει ότι προαιρειται...Ρε σταματήστε να μας μικραινεται και να μας ξεφτιλιζετε. 
-Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα επρεπε να μαθει ο κοσμος ποιο ειναι το σχεδιο αυτο? (αν υπαρχει) να μαθει ποσα χρωσταει η ομαδα και που? να μαθει ο κοσμος για ποιους λογους ο αλαφουζος εχει αφησει την ομαδα στη τυχη της? για ποιο λογο παραμενουν στη παε ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ γαυροι στα διοικητικα ποστα? Για ποιο λογο δεν εμφανιζεται καποιος που να αγαπαει την ομαδα και ποιος κρυβετε πισω απο τν αλαφουζο?
-Δεν θελουμε αλλη εξυγιανση. ΦΤΑΝΕΙ. Παρτε χαμπαρι οτι εχετε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κι οχι τον απολλωνα. Αν δεν μπορειτε εξαφανιστειτε απο τπν συλλογο. Κανετε εγκλημα που θα το πληρωσετε.
-Και κάπου εκεί στο βάθος φενετε ένας μικρός τζιγκερ που θα κάνει τον από μηχανή θεό και θα έρθει και καλά να σώσει την ομάδα...εξάλλου δεν είναι τυχαίος π ερχομός του μαυροκουκουλακη στον Παναθηναϊκό,ήρθε να προετοιμάσει το έδαφος. 
-ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΌΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΚΑΝΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ ΠΑΛΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!ΈΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΡΟΜΠΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΑΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ!!!!
-Κάποτε μαζευτικαν όλοι οι Παναθηναϊκοι για να διωξουν τον Τζιγγερ.... αντε να δούμε πότε θα μαζευτουν για τον Αλαφουζο....!!!!!!!  
sdna.gr/periodista.gr/