Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στα άχυρα με τον παίδαρο

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, το οποίο ζει τον φρέσκο έρωτά του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την αποχώρηση του γηραιού Ψυχάρη, στην περιοδεία του αρχηγού της ΝΔ στη Θεσσαλία δεν τον αποκαλούσαν ούτε κύριε Πρόεδρε, ούτε Κυριάκο, ούτε τέτοια τυπικά.Tον αποκαλούσαν "παίδαρο".

γράφει ο Φέλιξ
Τον είδαν λέει ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ευθυτενή με το γαλάζιο του πουκάμισο και άρχισαν τα "παίδαρε". Και για του λόγου το αληθές, παραθέτει και διάφορους διαλόγους όπου υπάρχει η λέξη παίδαρος. «Παίδαρε, άμα μας λες και εσύ ψέματα όπως μας έλεγε ο Τσίπρας, θα πέσουμε στη θάλασσα να πνιγούμε όλοι μαζί» φέρεται να του είπε ηλικιωμένη πιθανόν λάτρης της Ρίτας Σακελλαρίου και του τραγουδιού "εγώ δεν πάω Μέγαρο θα μείνω με τον παίδαρο".
Είναι καλό να διαβάζεις ΒΗΜΑ πού και πού γιατί πρωτίστως καταλαβαίνεις πώς αλλάζει η Ελλάδα. Για παράδειγμα στο θεσσαλικό κάμπο χρησιμοποιούν πια το "παίδαρος" αντί του "μανάριμ" , "λιβέντιμ" και άλλα παλιά λαϊκοδεύτερα. "Παίδαρος" με πλήρη άρθρωση και "αι".
Τώρα αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τη λαμπρή ιδέα των επικοινωνιολόγων του προέδρου να τον εμφανίσουν πάνω σε σανό, πλην όμως με ασύρματο μικρόφωνο και κάμερα -γερανό, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι συνειρμοί πάνε πέραν του πολιτικού δέοντος. Δεν εννοώ τίποτα πονηρό στα άχυρα με τον παίδαρο, απλώς την ικανότητα του Κυριάκου να μεταφέρει το πλήθος πέρα από τα πολιτικά στερεότυπα. Αναρωτιέμαι μόνο αν το συγκεκριμένο εμπνευσμένο κομμάτι με τον παίδαρο με τα πουκάμισα να ανεμίζουν στον αέρα, και τις θελκτικές εικόνες το έγραψε ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης.Λόγω δύναμης των περιγραφών φυσικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…