Πέφτει η κυβέρνηση Τσίπρα. Ποια εμπλοκή προκαλεί πολιτικούς τριγμούς !!

 Ειναι  ανίκανοι Μόνο μια κυβέρνηση ΚΟΥΛΗ , Φωφης και Σταύρου μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση που  προκλήθηκε στο εσωτερικό της χώρας. Καλό θα είναι να το λάβουν υπόψιν τους και οι "Παραιτηθείτε" Θεματάρα



Σε αναβρασμό βρίσκεται και η πολιτική, αλλά και η τηλεοπτική σκηνή της χώρας μας. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τα eurogroup και την βόμβα στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου, έρχεται μια νέα εξέλιξη να κλυδωνίσει τους πολίτες, αλλά και να περιπλέξει τις ήδη εύθραυστες δυναμικές στον τόπο μας. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το διπλωματικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ της Ελένης Μενεγάκης και της Κατερίνας Καινούριου με τελευταία εξέλιξη την Ελένη Μενεγάκη να διαγράφει μονομερώς την Κατερίνα Καινούριου από το instagram.
Το unfollow της Ελένης Μενεγάκη έρχεται να κορυφώσει την ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο παρουσιαστριών. Η Ελένη Μενεγάκη εκνευρίστηκε με την Κατερίνα Καινούριου, η οποία έβγαλε είδηση από την εκπομπή της ότι η Μενεγάκη θα αγοράσει το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου. Παρ’ ότι η διπλωματική πολιτική της Ελένης Μενεγάκη είναι να μη σχολιάζει όσα αναφέρονται στο πρόσωπό της, αυτή τη φορά φαίνεται ότι αναφέρθηκε στο περιστατικό μέσα από την εκπομπή της λέγοντας ότι:
Διάβασα, ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα, θα ήθελα πάρα πολύ τουλάχιστον να πάρεις τον δικό μου λόγο, αυτά τα δύο πράγματα που είπα σήμερα, και να το παίξεις και να το πεις και στον μεσίτη, αν έχει ας έρθει με την υπογραφή μου λοιπόν, σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα αυτό το οίκημα, μπήκα μέσα, υπάρχουν λέει και φωτογραφίες; Ντροπής πράγματα! Αν ένας μεσίτης θέλει να πουλήσει αυτό το σπίτι παρακαλώ να μην χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα γιατί υπάρχει και οικογένεια από πίσω και από τη μία πλευρά και από την άλλη.
Θυμίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε ακολουθήσει την Κατερίνα Καινούριου στο instagram μόνο όταν η Κατερίνα Καινούριου της το ζήτησε on air στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ακολουθεί το αμήχανο βίντεο με την αρχή ενός βραχύβιου following που έμελε να λήξει με μεγάλο κρότο δημιουργόντας αστάθεια στον τηλεοπτικό χώρο.

 http://luben.tv/stream/115192