Πως είναι τα «τρομο – δέματα» των Πυρήνων της Φωτιάς (ΦΩΤΟ)

Στο προσκήνιο του δημοσίου διαλόγου και της επικαιρότητας ήρθαν ξανά τα λεγόμενα «τρομο – δέματα». Αφορμή η τρομοκρατική επίθεση το απόγευμα της Πέμπτης κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο όσον αφορά την προέλευση του φακέλου που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου στέλνοντάς τον στον Ευαγγελισμό, πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι όσον αφορά τη συνδεσμολογία και την ύλη που περιείχε ο εκρηκτικός μηχανισμός, εμφανίζει «κοινά» χαρακτηριστικά με τα «τρομο – δέματα του περασμένου Μαρτίου. Γι΄αυτά, την ανάληψη ευθύνης είχε κάνει η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Για τον φάκελο – βόμβα Παπαδήμου δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης.
Πώς όμως είναι στην πραγματικότητα αυτά τα «τρομο-δέματα» που είχαν σταλεί σε Σόιμπλε και ΔΝΤ αλλά και εκείνα που είχαν κρατηθεί στα κεντρικά στα ΕΛΤΑ;
Η «Κυριακάτικη Ελευθερία» δημοσίευσε μια φωτογραφία ντοκουμέντο ενός τρομοδέματος.
Η φωτογραφία που θα δείτε είναι από τρομο-δέμα που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ, στο Κρυονέρι.
Μόλις ο παραλήπτης θα άνοιγε το «γράμμα», το μανταλάκι που αποτελούσε συνδετικό κρίκο με την μπαταρία και την εκρηκτική ύλη θα έδινε, στην ουσία, το «πράσινο φως» για την ανάφλεξη του παγιδευμένου φακέλου. Το μανταλάκι που ο βομβιστής χρησιμοποίησε στον μηχανισμό αποτελούσε πάντα για τις Αρχές σήμα κατατεθέν της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
 http://www.koutipandoras.gr
Δείτε τη φωτογραφία: