Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Πατέρας Κλεομένης που κλωτσάει ATM και εκσφενδονίζει κέικ, αυτή την φορά πέταξε στην βουλή κλουβιά αυγά

Την Κυριακή που μας πέρασε, κάποιοι λίγο πιο ανήσυχοι ορθόδοξοι χριστιανοί συμπολίτες μας, άφησαν τα στασίδια τους και βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να δώσουν την μάχη τους ενάντια στην “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, στον Σιωνισμό, στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους, στους στρατιωτικούς, στους πολιτικούς, στον Σατανά και την τεχνολογία του κ.α

Στην εκδήλωση εκτός από τους κλασσικούς ταλιμπανο-χριστιανούς συμμετείχε μια οργάνωση που αυτοαποκαλείται ” ‘Ελληνες youtubers”, η “Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος” που όπως  φαίνεται αντιτίθεται και αυτή στις ηλεκτρονικές κάρτες και ταυτότητες που σκοπεύουν να μας κάνουν υποχείρια του αντίχριστου και φυσικά η χρυσή αυγή.

Η πορεία ξεκίνησε από τα προπύλαια και έφτασε στην Βουλή με τους διαδηλωτές να φωνάζοντας συνθήματα όπως
“Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία” και “Όχι στην κάρτα του πολίτη”.
να κρατούν ελληνικές και βυζαντινές σημαίες και φυσικά πολλούς σταυρούς όλων των μεγεθών.

Με το που οι διαδηλωτές προσέγγισαν την  Βουλή,  ο Πάτερ Κλεομένης  που ηγείται
αυτού του τσούρμουτου αγώνα κατά του 666 και όπως είδαμε προσφάτως με τα κέικ, αρέσκεται στο να πετάει πράγματα, δεν έχασε χρόνο και πέταξε κλούβια αυγά (όπως τον ενημερώνει η κυρία που του τα δώσε) στο κοινοβούλιο. Κατόπιν σκαρφάλωσε μαζί με έναν άλλο καλόγερο που κρατούσε έναν τεράστιο  σταυρό στις σκάλες που οδηγούν στο κτίριο και στις οποίες φυλούσαν τα ΜΑΤ, εκεί έβγαλε έναν φλογισμένο λόγο ενάντια στον αντίχριστο και σε ο,τι γενικότερα δεν συμβαδίζει με τον χριστιανισμό όπως αυτός και (οι λιγοστοί ευτυχώς) οπαδοί του τον κατανοούν.
www.luben.tv


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.