ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Κοινή ημέρα «δράσης» με τους «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ», στις 15 Ιουνίου!

Όπως καταγγέλλει το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα στον χώρο της Υγείας, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζει ολυνχτία στις 15 ιουνίοτ, την ίδια δηλαδή ημέρα που οι νεοφιλελεύθεροι, δήθεν «ανεξάρτητοι» και «ακομμάτιστοι» «Παραιτηθείτε» καλούν σε αντικυβερνητική συγκέντρωση στο Σύνταγμα



Με πρόσχημα διεκδικήσεις για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά, η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ καλεί σε ολονυχτία στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα. Εντελώς συμπτωματικά, την ίδια ημέρα καλούν σε συγκέντρωση οι γνωστοί «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» με αίτημα την πτώση της κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αυτόνομου Ριζοσπαστικού Μετώπου Αγώνα:
«Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ–ΔΑΚΕ) πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα!!!. Οι παρεμβάσεις και οι κινητοποιήσεις που σχεδίαζε και υλοποιούσε μέχρι τώρα, εξυπηρετούσαν τις κομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ , στηρίζοντας με κάθε τρόπο και μέσο τη στρατηγική της «αριστερής παρένθεσης».
Τώρα πλέον φαίνεται (;) αποφάσισε να στηρίξει και τα «αυθόρμητα» κινήματα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ, που συμμετέχουν ενεργά στο σχέδιο της « παρένθεσης»
Προγραμμάτισαν ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ στις 15 Ιουνίου, την ίδια μέρα που οι «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα!!!!
Παρά το ότι είναι γνωστό, εδώ και μέρες, η προγραμματισμένη κινητοποίηση, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) προχωρά στην ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ , αδιαφορώντας για τα προβλήματα που θα προκύψουν.
Καλούμε τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος και να μεταφέρει την ημέρα της κινητοποίησης την επόμενη εβδομάδα. Έστω , την ύστατη στιγμή, οφείλουν να προστατεύσουν την αξιοπιστία ( όση της έχουν αφήσει…) της Ομοσπονδίας.
Υ.Γ 1: Και ένα σχόλιο για την ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ. Η πλειοψηφία(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) οργανώνει την κινητοποίηση , βάζοντας σαν πλαίσιο τα ΒΑΕ, και τη αύξηση της  Χρηματοδότησης. Θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Χουλιαράκη ( που είναι στο ΓΛΚ, στη Πανεπιστημίου) και του κ. Πετρόπουλου ( που είναι στη Σταδίου) . Στο Σύνταγμα, στο Υπουργείο Οικονομικών, που προγραμματίζεται η ολονυχτία από τη πλειοψηφία, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ….
Είναι προφανές, ότι ο σχεδιασμός εξυπηρετεί τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της πλειοψηφίας ( κανάλια, δημοσιότητα… ) και το πρωί, να κάνουμε ένα «σώου» με τα ΜΑΤ , για να σώσουμε τη πατρίδα και να καταγγείλουμε on camera «την Κυβέρνηση, που απαξιώνει και δεν δίνει λύσεις στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας». Το μόνο θετικό , είναι ότι θα δούμε από κοντά τις αερομεταφερόμενες ταξικές δυνάμεις- ειδικές στο σπρώξιμο με τα ΜΑΤ- που θα έχουν τη χαρά να ανανεώσουν το site τους με νέες αγωνιστικές φωτογραφίες…..
 Υ.Γ 2: Καταρχήν κάποιος να ενημερώσει το Πρόεδρο, ότι οι εκλογές θα αργήσουν , και έχει όλο το χρόνο να φτιάξει το βιογραφικό του για να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ . Δεν χρωστάνε τίποτα οι εργαζόμενοι να βλέπουνε στο περιοδικό της ΠΟΕΔΗΝ, εδώ και 3 τεύχη!!! , το οπισθόφυλλο, να έχει μετατραπεί σε προσωπικό εκλογικό φυλλάδιο του Προέδρου και της ΠΑΣΚΕ και να ζητάει να τον ψηφίσουν οι εργαζόμενοι και να «διαφημίζει» το πόσο «αγωνισταράς» είναι αυτός και οι συνοδοιπόροι του στο ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα η διευκρίνηση του « δεν είναι με το Τσίπρα, ούτε με το Μητσοτάκη» γέμισε ιδιαίτερη χαρά τη Φώφη. Εξάλλου και αυτή λέει τα καλύτερα για το Πρόεδρο..
Τέλος , θέλουμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε για όσα λέει και γράφει για μας και να του ζητήσουμε να συνεχίσει –και πιο έντονα ακόμα – τις επιθέσεις που κάνει στην Παράταξή μας. Τέτοιο παράσημο ούτε στα όνειρά μας δεν περιμέναμε. Πρόεδρε γερά, μην μας αφήνεις σε χλωρό κλαρί….».
 https://left.gr/