Το βραβείο του πιο βρώμικου σπιτιού απονεμήθηκε σε αυτή τη 19χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία

H Brittani Cooper που ανακυρήχθηκε η πιο ακατάστατη φοιτήτρια σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.
Αγαπητοί φίλοι, μήπως είστε μαλωμένοι με την καθαριότητα; Μήπως όταν έρχονται επισκέπτες στο σπίτι σας, ξινίζουν τις μούρες τους σαν τις Αγγλίδες καθαρίστριες του How Clean is Your House? Tα καλά νέα είναι ότι δεν είστε μόνοι.
Τα κακά είναι ότι, όπως και να ‘χει, είστε βρωμιάρηδες.
Ωστόσο μία φοιτήτρια πανεπιστημίου στη Βρετανία έρχεται να κάνει το δικό σας σπίτι να μοιάζει με αποστειρωμένο κλίβανο, αφού το διαμέρισμα της Brittani Cooper κατέκτησε το βραβείο για το «πιο βρώμικο φοιτητικό σπίτι» στης Βρετανίας.
Το σπρέι  MR Muscle στο περβάζι του παράθυρου μοιάζει αδύναμο, παροπλισμένο και άδειο μπροστά στην Καπέλα Σιξτίνα των άπλυτων τάπερ, τηγανιών, πιάτων και ποτηριών.
Η 19χρονη Brittani, όπως διαβάζουμε εδώ, έμαθε για το διαγωνισμό από τον πατέρα της, λέγονας: “Μου έστειλε το λινκ με το διαγωνισμό ως αστείο, επειδή ήξερε ότι οι συγκάτοικοί μου κι εγώ δεν ήμασταν υπόδειγμα καθαριότητας και τακτικότητας τον τελευταίο χρόνο. Αποφάσισα να συμμετέχω στέλνοντας μερικές φωτογραφίες από την εντελώς ακατάστατη κουζίνα μας, και είμαι πολύ χαρούμενη που το έκανα.

H Brittani Cooper που ανακυρήχθηκε η πιο ακατάστατη φοιτήτρια σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.
Προφανώς και είναι χαρούμενη που το έκανε, αφού η Brittani τσίμπισε και 500 λίρες βραβείο της πλέον βρωμιάρας φοιτήτριας για το αριστούργημα σκουπιδιών, σκόνης (και ποιός ξέρει τι άλλο) που έχουν φτιάξει στο διαμέρισμά τους.

Το “έχει μπει ένα σκουπιδάκι στο μάτι μου” παίρνει εντελώς άλλη έννοια βλέποντας την κουζίνα της Brittany και των 5 συγκατοίκων της.

Η αποκορύφωση του ινσταλέησον του φοιτητικού σπιτιού της Brittany, αγαπητοί φίλοι, είναι τα σκουπίδια.


Η ίδια  πάντως λέει ότι θα κρατήσει τα χρήματα για να διακοσμήσει το επόμενο σπίτι της το οποίο σκοπεύει να το έχει λίγο πιο καθαρό. Εμείς για κάποιο άγνωστο λόγο πιστεύουμε ότι ένας αντίστοιχος διαγωνισμός φοιτητικών σπιτιών στην Ελλάδα θα είχε τρομακτικές συμμετοχές.

 http://luben.tv/