Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έπιασαν δουλειά οι εισαγγελικές αρχές για το σκάνδαλο των 3,3 εκ. ευρώ στην ΕΠΟ

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση του Travel Plan που δημιούργησε οικονομικό άνοιγμα 3,37 εκατ. ευρώ στην ΕΠΟ και αποκάλυψε το Documento.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ομοσπονδίας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και ήδη διερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές και βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.
Στη μηνυτήρια αναφορά η ΕΠΟ καταγγέλλει «ταμειακές διευκολύνσεις» ύψους 1.045.000 ευρώ, υπερχρεώσεις τόκων ύψους 670.000 ευρώ, διπλή καταβολή ποσού 3 εκατ. ευρώ, μη έκδοση τιμολογίων, καθώς και «περίεργες» ανταλλαγές e mail. To βασικό όμως στην υπόθεση είναι ότι η εθνική Factors ΑΕ είχε ενημερώσει 54 φορές την ΕΠΟ ότι έπρεπε να της καταβάλλονται τα χρήματα που είχε λαμβάνειν το Travel Plan. Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας αγνόησαν την θυγατρική εταιρία της Εθνικής Τράπεζας και έτσι δημιουργήθηκε το οικονομικό άνοιγμα. Η Εθνική Factors ΑΕ προσέφυγε στα δικαστήρια και «πάγωσε» τους λογαριασμούς της ΕΠΟ.
Στην μηνυτήρια αναφορά αναφέρεται ότι στις 11/1/2010 η ΕΠΟ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τη Eurostar, με το οποίο συμφωνήθηκε η παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών και η αποδοχή χορηγικού προγράμματος της ΕΠΟ για τα έτη 2010-2012, ύψους 1.250.000 ευρώ. Τρεις μήνες αργότερα υπεγράφη και δεύτερο χορηγικό πρόγραμμα ισόποσης αξίας, ενώ συμφωνήθηκε η καταβολή του να γίνει σε 4 δόσεις. Στις 25/5/2012 υπεγράφη νέα σύμβαση χορηγίας χρονικής διάρκειας μέχρι την 31/7/2016, με την οποία συμφωνούνταν να καταβάλει η εταιρεία Eurostar στην ΕΠΟ χορηγία ύψους 1 εκατ. ευρώ, σε 4 δόσεις. Και στις 21/8/2012 ανανεώθηκε η σύμβαση για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών μεταξύ της ΕΠΟ και της Eurostar μέχρι τις 31/7/2016.
Η ΠΔΕ διαπίστωσε ότι η ΕΠΟ παράτυπα:
α) συνέχισε την συγκεκριμένη συνεργασία και μετά τη λήξη της σύμβασης, γεγονός που δεν προβλεπόταν,
β) μεταβίβασε τις απαιτήσεις από την ομοσπονδία με αποτέλεσμα να φέρεται (η ΕΠΟ) ότι οφείλει ποσά που ήδη είχε καταβάλει στο Travel Plan.
Τον Απρίλιο του 2012, το ταξιδιωτικό γραφείο υπέγραψε με την Εθνική Factors συμφωνία αορίστου διάρκειας για είσπραξη των απαιτήσεών της από την ΕΠΟ. Από τότε έστειλε 54 αναγγελίες στην ομοσπονδία, χωρίς να πάρει ένα ευρώ. Έτσι, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

 https://left.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…