Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΙ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ>>ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΝΔ Ο ΚΟΥΛΗΣ !

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας λύσει το πρόβλημα του Μνημονίου (πλήρης υποταγή στη Γερμανία), αποφάσισε να εμπλουτίσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα με ψυχαγωγία. Σκέφτηκε (όχι μόνος του) πως διαφορετικά δεν θα αντέχονται οι φόροι που θα έρχονται αμάσητοι από το…Βερολίνο.

Αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που θα καλύπτουν όλο το φάσμα του τραγουδιού και του θεάματος, θα βρεθούν στα κοινοβουλευτικά έδρανα (πάντα με εφαρμογή της επιλογής αρίστων – θα περάσουν πρώτα συνέντευξη από τον σύμβουλο προέδρου Σπανάκη) και θα δίνουν μία νότα χαράς, όταν (μόνο) οι βουλευτές του Κυριάκου Μητσοτάκη θα υπογράφουν τη μία μετά την άλλη την εκτέλεση της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα, προς όφελος των πολυεθνικών και νταβατζήδων.

Υ.Γ.
Εκεί στη νέα Νέα Δημοκρατία θα σοβαρευτούν ποτέ; Ένας χρόνος γκάφες μυαλό δεν έβαλαν;

«Ο Κεντροδεξιός»

 https://olympia.gr/

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.