Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στην Λαμία Πως εμπλέκεται και το κόμμα του Σώρρα !!!

Στα χέρια της αστυνομίας είναι εδώ και δυο ώρες ο βασικός ύποπτος γα τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr η αστυνομία αναζητούσε από την πρώτη στιγμή τον 39χρονο φίλος της, αφού γνώριζε ότι το μοιραίο βράδυ ήταν στο διαμέρισμα της Θώμης.
Τελικά ο 39χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή και συγκεκριμένα μέσα σε μια καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.
Ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.
Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.
Μάλιστα έχει ανεβάσει και βιντεάκι στο Facebook, στις 9:30΄ σήμερα το πρωί που μιλάει ο ίδιος και λέει: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει... Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους... Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο...»
Σε άλλη ανάρτησή του λίγο αργότερα γράφει: «Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ...»
Δείτε παρακάτω τι έχει γραψει ο ίδιος ο Αρτέμης Σωρρας για τον 39χρονο στο Facedook:
«ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Ο ........ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΩΜΑΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ Ο.................. ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 1.30 ΕΩΣ 2.23 Ο ....... ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ Ο ........ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΝΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ [ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ] ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο ......... ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΟΒΗΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ...... ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ....... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ [ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΙΑ ΝΤΥΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?????? ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ] ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΒΕΒΥΛΩΣΕΣ ΤΟΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ»
πηγή:lamiareport.gr 

http://www.koutipandoras.gr