Ξεκινάει (;) η μεγάλη δίκη για το Koriopolis!

Σχετκό ΠεριεχόμενοEπειτα από την αναβολή που πήρε στις 15 Απριλίου λόγω της αποχής –τότε- των δικηγόρων, το πρωί της Δευτέρας (31/10) θα ξεκινήσει –καλώς εχόντων των πραγμάτων η δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2011, γνωστό και ως Koriopolis.
Η υπόθεση είναι νούμερο 4 στο πινάκιο, συνεπώς δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δοθεί και νέα αναβολή. Ωστόσο, επειδή έχουν περάσει ήδη πεντέμισι χρόνια από τότε που υφίσταται η υπόθεση στη δικαιοσύνη, το πιθανότερο (αν δεν ξεκινήσει η εκδίκαση) είναι να την εκφωνήσει και να διακόψει για πολύ σύντομη ημερομηνία.

Η υπόθεση έχει 84(!) κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι οι Μπέος, Τσακογιάννης, Κομπότης, Τραυλός, Μποροβήλος, Μπάκος, Μενδρινός, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κουντούρης, Κανελλάκης, Βοσνιάδης, Παντέλης, Πηρούνιας, Σαββάκης, Τσελέπης κ.α.
Ως μάρτυρας, μετά το απαλλακτικό βούλευμα που εκδόθηκε για εκείνον για την ίδια υπόθεση, έχει κληθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και άλλοι 69(!) μάρτυρες, μεταξύ των οποίων οι Θανάσης Κανελλόπουλος, Κούγιας, Νικόλας Πατέρας, Πιλάβιος, Τεροβίτσας, Σπανός, Κυζας, Μάνταλος, Γιάχος, Σαραϊδάρης, Παμπορίδης, Αμπάρκιολης, Δαλούκας, Τουμπακάρης, Γεωργαράκος, Πηλαδάκης, Βίκτωρας Μητρόπουλος και Γιάννης Καϋμενάκης.
 http://www.sdna.gr/