Πλημμύρες και τροχαία ατυχήματα από την κακοκαιρία στην Κρήτη (φωτο-βίντεο)

χανιά κακοκαιρίαΤροχαία ατυχήματα σημειώνονται από το πρωί σε όλη την Κρήτη, με την κακοκαιρία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Εκτός από το τροχαίο νωρίς το πρωί στο Κακό 'Ορος στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στην οδό Ακρωτηρίου, μία 55χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης στο Λασίθι, δύο αυτοκίνητα εκτράπηκαν από την πορεία τους, πάνω στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Λιμνών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.
Η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Μικρής έκτασης προβλήματα έχει δημιουργήσει στα Χανιά η κακοκαιρία που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις.
Λόγω της έντασης του νερού υπερφορτώθηκαν τα δίκτυα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης με αποτέλεσμα να έχουν αναφερθεί προβλήματα που ωστόσο αντιμετωπίζονται από συνεργεία της επιχείρησης.
Στον κόμβο του ΜΑΙΧ στη Λεωφόρο Σούδας έσπασε πυροσβεστικός κρουνός με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πίδακας νερού ενώ μεγάλη συγκέντρωση υδάτων λόγω της βροχής υπήρξε στον κόμβο Σούδας στο τμήμα Μουρνιές - Βαμβακόπουλο του οδικού δικτύου προς Κίσαμο και στη γέφυρα Βρυσσών.
 http://www.ekriti.gr/