Ποια 28η Οκτωβρίου 1940 ! Σήμερα εορτάζουμε το περίφανο ΟΧΙ του ΨΥΧΑΡΗ , ΤΟΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ , ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΕΝΤΕΡΗ ΚΛΠ



ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΆ ...ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ! ΖΗΤΩ Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ . ΖΗΤΩ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΈΡΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ! ΖΗΤΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ! ΖΗΤΩ Η SIEMENS! ZΗΤΩ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ ! 


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας από τον Κούλη, την Φώφη , το Σταύρο , τον Λαφαζάνη , την Κωνσταντοπούλου πανηγυρίζει από χθες το Μεγάλο ΟΧΙ του ΣτΕ για την μη αδειοδότηση των καναλιών, την επιστροφή των 250 εκ ευρώ στους καναλάρχες . Με ανακούφιση πλέον οι πολιτικοί μας αυτοί   δέχθηκαν την απόφαση των δικαστών ότι τα κανάλια στην Ελλάδα πρέπει να εκπέμπουν χωρίς άδεια , χωρίς να πληρώνουν έσοδα στο κράτος για την χρήση των συχνοτήτων . Επιτέλους ελεύθερη ενημέρωση και κανάλια απ όλους .Η ΜΕΝΕΓΆΚΗ ΚΑΙ ΄ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΌΣΤΟ ΤΗΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΈΡΗΣ ΕΠΊΣΗΣ . Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΆΝΙΑ . ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΆΣ ΚΛΠ .

Η κατάληψη του τηλεοπτικού τοπίου από τους φασιστοκομμουνιτές των ΣΥΡΙΖΟΑΝΈΛ απετεύχθη χάρι στην σθεναρή  στάση των δικαστών του ΣΤΕ που είπαν ΟΧΙ σε άδειες και ενοίκια για τους καναλάρχες .

Προηγήθηκαν βέβαια έντονες λαϊκές αντιδράσεις. Ο ύποπτος για συνεργασία με τους κατακτητές ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ πρόεδρος του ΣΤΕ αποδοκιμάστηκε από μεροκαματιάρηδες Έλληνες ανέργους που συχνάζουν προς αναζήτηση εργασίας στην Πλατεία Κολωνακίου και πέριξ αναλαμβάνοντας τα φρεντοτσίνους τους  στα καφέ της πλατείας.


Επίσης από τα συνεχή δελτία ειδήσεων του ΣΤΑΡ και του Αlpha. Από τα πρωτοσέλιδα του Πρώτου Θέματος , του Βήματος της Καθημερινής  κλπ .

Ως Ηρωίδα της αντίστασης και της ΝΙΚΗΣ αυτής χρίζεται η δημοσιογράφος του Σκάι Ιωάννα Μανδρου. Όχι μόνο ανήγγειλε πρώτη την είδηση και πριν απόφαση αλλά και στην σύνδεση για την επίσημη αναγγελία του γεγονότος έριξε  ορισμένα μπινελίκια προς αγνώστους.

Ζήτω η 26 προς 27η Οκτωβρίου 2016. 

ΥΓ : ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΊ ΚΑΙ Η ΗΜΈΡΑ ΑΥΤΉ Ως ΕΘΝΙΚΉ ΕΠΈΤΕΙΟΣ ...ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΌ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΕΚΦΩΝΕΊ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΏΤΗΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΒΊΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΓΈΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ...ΌΠΩΣ ΤΟΥ ΕΚΦΩΝΗΤΉ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΏΝΟΥ ΤΟΥ 40 ΠΟΥ ΑΝΑΓΓΈΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ! 
ΔΕΊΤΕ ΤΟ