Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ: Ο Καλογρίτσας συνεργάτης του Σαμαρά - Στενές σχέσεις με Μητσοτάκη

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε με ποιον τρόπο αντιλαμβάνεται η ΝΔ τη διαπλοκή τού κ. Καλογρίτσα με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν μάλιστα άτεγκτα, χωρίς καμία διάκριση, όταν διαπιστώθηκε ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, εξέπεσε» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm» το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παυλίδης.

«Ο κ. Καλογρίτσας υπήρξε συνεργάτης του κ. Σαμαρά, έχει δουλέψει και συνεχίζει να δουλεύει με στελέχη, που είναι στο άμεσο περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε. Σε ό,τι αφορά την πρόταση για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά ο κ. Παυλίδης επισήμανε: «Θέλουμε να σταματήσει αυτό το τρελό πάρτι των εκατομμυρίων, που εντέλει το πληρώνει ο ελληνικός λαός».
Ερωτηθείς σχετικά με τη δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παυλίδης εκτίμησε ότι «οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν μία συγκυριακή έκφραση του κόσμου, που ερωτάται, άρα δε μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι αντικειμενικό» και πρόσθεσε: «Αυτό, το οποίο μας ανησυχεί δεν είναι οι δημοσκοπήσεις, είναι ότι αυτοί οι οποίοι δικαιούνται, δυστυχώς, δε σηκώνουν τόνους αγώνα, ενώ αυτοί οι οποίοι δεν δικαιούνται -γιατί πολλοί έχουν περάσει πια με την πλευρά της εργοδοσίας- κάνουν αγώνες κατσαρόλας». Αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι «ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε την πολιτική που ασκεί», σημειώνοντας: «Είναι το δικό μας πρόγραμμα αυτό που εφαρμόζεται στην Παιδεία». Σημείωσε δε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «μοιάζει να διεκδικεί αυτά τα ποσοστά που στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία, αλλιώς δε μπορεί να εξηγηθεί η στάση του».
 http://www.periodista.gr/