Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έλεγχος του πόθεν έσχες του Σαββίδη πριν καταβάλλει τα χρήματα για την άδεια

Η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται κανονικά, με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία, δήλωσαν κυβερνητικές πηγές, μετά την αποχώρηση του Γ. Καλογρίτσα, αφότου απορρίφθηκε αίτημα για παράσταση στην καταβολή της πρώτης δόσης για την τηλεοπτική άδεια.

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα παρέπεμπαν στις δηλώσεις του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ, ότι δηλαδή όποιος δεν καταβάλλει την πρώτη δόση το επόμενο δευτερόλεπτο χάνει την άδεια.
«Αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα» σημείωναν χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως επιβεβαιώνεται ότι η διαδικασία είχε πολλές δικλείδες ασφαλείας για να δισφαλιστεί τόσο το αδιάβλητο όσο και το δημόσιο συμφέρον.
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι, σύμφωνα με τη διαδικασία, θα διενεργηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» εντός μάξιμουμ πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί η πρώτη δόση και από τον Ιβάν Σαββίδη που είναι ο πρώτος επιλαχών.
Υπενθυμίζεται ότι στη δημοπράτηση της δεύτερης άδειας ο κ.Καλογρίτσας είχε προσφέρει 52,6 εκατ. ευρώ, ενώ η τελική προσφορά Σαββίδη βάσει της οποίας ανακηρύχθηκε επόμενος πλειοδότης ήταν στα 61 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί ο Ι. Καλογρίτσας έστειλε επιστολή στη ΓΓΕΕ, με την οποία ζητούσε 48ωρη παράταση, με τη ΓΓ να μην κάνει το αίτημά του δεκτό.
Στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα νέα επιστολή, αφήνοντας αιχμές για άλλους συμμετέχοντες στο διαγωνισμο και εξηγώντας τους λόγους που τον οδηγούν στην αποχώρηση από τα επόμενα στάδια της διαδικασίας.
 http://www.tribune.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…