ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΟΟR I»

Έχω μια πληροφορία. Όχι ακριβώς, το πιο σωστό είναι να πω ότι «κάτι» πήρε το αυτί μου γι' αυτή την πολύ χοντρή «δουλειά» των δύο τόνων ηρωίνης. Ξέρετε, την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor I», τη μεγαλύτερη παρτίδα άσπρης όλων των εποχών. Ότι το έργο δεν τελείωσε.
Ότι θα ξαναγίνει δίκη.
Ναι, να είμαστε σωστοί. Δεν πρόκειται για είδηση. Για πληροφορία. Για γεγονός. Απλά «κάτι» χάιδεψε το αυτί μου. Ότι κύκλοι της «υψηλής» δικαιοσύνης δεν έμειναν «ευχαριστημένοι» από την απόφαση για τους εμπλεκόμενους, τους κατηγορούμενους αυτής της ναρκομπίζνας.
Με την ευκαιρία να αναφέρω αυτό που δεν έχει γραφτεί κι ακόμα συζητείται στους μπάτσους που έχουν την φροντίδα των αστυνομικών σκύλων. Δεν έχει ξαναγίνει. Τα εκπαιδευμένα τετράποδα είχαν σαλτάρει όταν τα οδήγησαν στη βίλα της Φιλοθέης που τη χρησιμοποιούσαν για αποθήκη μιας τόσο μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.
Το σκυλί μυρίζει το ναρκωτικό σε ''καθαρό'' χώρο. Όταν, όμως, η μονοκατοικία όλη, σε κάθε γωνιά, ήταν τίγκα στην ηρωίνη, τα αστυνομικά σκυλιά σαλτάρησαν. Πηδούσαν στον αέρα, οι μπάτσοι τα 'χασαν.

 http://www.apodytiriakias.gr