Ολονύχτιο «κυνήγι» Pokemon σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι (φωτος)

Το Pokemon Go κυριεύει και την Ελλάδα. Χτες σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, εκατοντάδες νέα παιδιά πέρασαν το Σαββατόβραδο επάνω από μια συσκευή, κυνηγώντας κίτρινα πλασματάκια.
Τόσο στο Σύνταγμα όσο και στην πλατεία Μοναστηρακίου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour της πρωτεύουσας


Χθες το βράδυ έγινε η πρώτη συνάντηση των... εκπαιδευτών Pokemon. Ήδη δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook η οποία έκανε την πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους και γράφει χαρακτηριστικά: «Σάββατο 23 Ιουλίου όλοι οι εκπαιδευτές Πόκεμον μαζευόμαστε Μοναστηράκι για βραδινή επιδρομή».

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή δήλωσαν συμμετοχή μέσω Facebook τουλάχιστον 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.
Όλα τα... παιδιά, ηλικίας 15 έως 25 ετών, κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις παρέες τους, προκειμένου να επιτύχουν το μεγαλύτερο σκορ.
Οι... εκπαιδευτές Pokemon αλλά και τα υπόλοιπα fan club του παιχνιδιού που διοργάνωσαν την πρώτη νυχτερινή μαζική επιδρομή αναφέρουν ότι το meeting του Σαββάτου είναι μόνο η αρχή και το ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν κι αλλά παρόμοιες... εξορμήσεις.
 http://www.koutipandoras.gr/