Ο γραφικός Λεβέντης του Σκανδαλίδη , η σύνταξη της Φώφης και ο Καμμένος !

Η συμπάθεια σε κάθε άνθρωπο που πλήττεται ι από κάποια ασθένεια είναι δεδομένη. Όπως δεδομένη είναι η ευχή να το ξεπεράσει. Αλλά αυτό που ζούμε την Φώφη και την σύνταξή της από την  Εθνική Τράπεζα, είναι το κάτι άλλο με φόντο της ατυχία ότι είχε προσβληθεί από κάποια ασθένεια, όπως χιλιάδες ανθρώπων στην ηλικία της Φώφης, που δεν έχουν στο ήλιο μοίρα. 

Και δείτε τώρα το κόλπο που παίζεται . Και δεν είναι μόνο η ΦωΦη . Το Θέμα με τις συντάξεις τις του βολεμένους πολιτικούς είναι γνωστό και αφορά όλο το φάσμα των πολιτικών κομμάτων.
Οταν το θέμα ήρθε στην επιφάνεια ...όλη είπαν μα τα βάζετε με μια "άρρωστη" . Ομως για να εξηγούμαστε . Η Φωφή λένε από την Χαριλάου Τρικούπη δεν πήρε την σύνταξη λόγω υγείας αλλά λόγο προνομίων των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ τραπεζών να βγαίνουν στην σύνταξη στα 40 και 50 . Νόμιμο μεν ηθικό όχι .Οταν μάλιστα πρόκειται για πολιτικό , για βουλευτή επι σειρά ετών που ούτως η άλλως δεν είχε ανάγκη τα προς του ζει, ούτε να φυλάξει τα παιδιά της μόνη της κλπ  Εστω και αν τελεί σε αναστολή το δικαίωμα λόγω της βουλευτικής αποζημίωσης .Αρα αν συνέχιζε να ειναι υπάλληλος θα έμπαιναν και κάποια χρήματα από τον εργοδότη ακόμα στα ασφαλιστικά ταμεία 
Αρα τι  την έκανε να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος των κοινών Θνητών. Οτα το κόμμα της πετσόκοψε τις συντάξεις των μεροκαματιάρηδων και όχι των βολεμένων των ΔΕΚΟ κλπ .
Οταν πολιτικοί μας λένε οτι  οι συντάξεις πάνε στα 67 και με νόμο της ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑΣ.
Και ερχόμαστε τώρα στον Καμμένο που την έθιξε με την Αναπηρική Σύνταξη ! Ελεος υποκριτές και φαρισαίοι . Αλλωστε αυτή τον στόλισε με διάφορα που δεν είναι, μέσα στη Βουλή . Γιατί τον Καμμένο στην διαδρομή του μπορείς να τον πεις εθνικιστή ...άλλα όχι ακροδεξιό τύπου Βορίδη και Αδώνιδος.
Τι να πει και ο Λεβέντης ...που και εμείς εδώ τον λέμε γραφικό ...προσβάλλεται βάναυσα μέσα στη Βουλή από τον Σκανδαλίδη να τον λέει γραφικό. Οταν καλώς η κακώς ο Λεβέντης πήρε ποσοστό κοντά στο ποσοστό του κόμματος του Σκανδαλίδη !! Και Προέρχεται και από το ΠΑΣΟΚ .
Οπότε λαμόγια της ενημέρωσης κόψτε τις μούφες και τα παραμύθια ...Συμπάθεια δείχνουμε σε όλους τους ανθρώπους ...για θέματα υγείας αλλά όταν οι ίδιοι κάνουν παιχνίδια με το θέμα της υγείας τους δεν συμπάσχουμε με το δεύτερο θέμα ...δηλαδή οτι γίνονται αντικείμενο επιθέσεων γιατί οι ίδιοι χρησιμοποιούν το πρόβλημά τους να κάνουν πολιτικό παιχνίδι