Τρόμος στην Μύκονο. Το Πρώτο Θέμα προειδοποιεί ...για την έφοδο Συριζοπούλας ΤV Star με σφυροδρέπανο σε ξαπλώστρες της Μυκόνου !

Οι κομμουνιστές εισβάλουν Μύκονο. Κίνδυνος με μολυνθούν οι ξαπλώστρες του 3χιλιαρου ευρώπουλου από εξώφυλλα βιβλίων με σφυροδρέπανα ! 
Αυτά και άλλα πολλά πραγματεύεται ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα για την δημοσιογράφο της Αυγής που πήγε διακοπές στη Μύκονο . Ενώ προτιμούσε τα ελεύθερα κάμπινγκ και τα φεστιβάλ.
Πατριώτες το χάνουμε το νησί !

Δείτε το θέμα:


Απόφοιτος του London School of Economics, ενεργό μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αρθρογράφος της «Αυγής» πρώην υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, wannabe χρονογράφος, εκκολαπτόμενη TV star της δημόσιας τηλεόρασης και λάτρης του κάμπινγκ. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ιδιότητες που συνθέτουν την εικόνα της φωτογενούς Αναστασίας. Της παθιασμένης με την πολιτική νεαρής γυναίκας που λίαν προσφάτως αποφάσισε να ευχαριστηθεί και η ίδια τη γοητεία των χλιδάτων διακοπών σε μια ξαπλώστρα της Μυκόνου με φόντο μια πετσέτα με υπογραφή «Solymar»...

Η έναρξη της φετινής θερινής σεζόν δεν θυμίζει καθόλου καλοκαίρι. Ανεργία, ακρίβεια, θυμός, ανέχεια, φόβος, εσωτερικές «υποτροπές» και ευρωπαϊκές ανατροπές μετατρέπουν την ανεμελιά του καλοκαιριού σε όνειρο θερινής νυκτός και τα πλάνα των διακοπών σε καρτ ποστάλ άλλων εποχών. Οχι ότι αυτό ισχύει για όλους. Ισχύει για τους περισσότερους. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι. Εκείνοι που όψιμα ανακάλυψαν την κοσμοπολίτικη ζωή και φτιάχνουν βαλίτσες για προορισμούς τους οποίους μέχρι πρότινος σνόμπαραν μέσα από αντίσκηνα και free camping. Μια τέτοια περίπτωση εθεάθη πρόσφατα στο Νησί των Ανέμων, να μελετά τις «Κόκκινες Βασίλισσες» του Τζόναθαν Λέθεμ σε ξαπλώστρα του κοσμοπολίτικου «Solymar» και να ανεβάζει εν συνεχεία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποφθέγματα παραφρασμένου Σαββόπουλου: «Η Ελλάδα που αντιστέκεται... Η Ελλάδα που παλεύει...».


Μυκονιάτικη αντίσταση
Η πληθωρική σε ενέργεια και πάθος Αναστασία Γιάμαλη  βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Νησί των Ανέμων συντροφιά με τον πατέρα της και ως λάτρης των social media φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της συντρόφους για την κοσμοπολίτικη απόδρασή της πλάι σε όσα και όσους σνόμπαρε μέχρι πρότινος μέσα από τα χρονογραφήματα της στην «Αυγή». Το πολύ ενδιαφέρον άρθρο της με τίτλο «Πρώτη φορά διαδήλωση», που υπέγραφε πέρσι τέτοια εποχή εν όψει του δημοψηφίσματος και που απευθυνόταν στους υποστηρικτές του «Ναι», θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ένα μαχητικό και επίκαιρο μανιφέστο απέναντι στους συνλουόμενούς της: «Το Ralph Lauren πουλοβεράκι που ρίχνετε στους ώμους - α λα Λοβέρδος - μπορεί να χρησιμεύσει και ως μαντίλι... Κυρίες μου, επ’ ουδενί μη φορέσετε Louboutin γόβα... Για την περίσταση βρείτε σακίδιο Louis Vuitton ή Bottega Venetta... Οσες εμφανιστείτε με ένα απλό Longchamp δεν θα φάτε πόρτα αλλά για την επόμενη φορά δεν σας εγγυώμαι τίποτα διότι μπορεί οι κανόνες να αυστηροποιηθούν... Οσο trendy κι αν είναι το νέο σας hoodie, ακόμη κι αν είναι σε παστέλ πουδρέ τόνους που φοριούνται πολύ φέτος το καλοκαίρι, έχετε σοβαρές πιθανότητες να σας μαζέψουν με τον κουκουλονόμο... Μην αρχίσετε να ρίχνετε μονόπετρα... Επίσης, όσο κι αν προσπαθήσετε οι σαμπανίτσες mini chic δεν ανάβουν...».   Η Αναστασία, ωστόσο, το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο δεν είχε τόση όρεξη για επαναστάσεις. Επέλεξε λοιπόν να σιωπήσει παίρνοντας το μπάνιο της στο Καλό Λιβάδι, και συγκεκριμένα στο δημοφιλές «Solymar», αλλά και να χορτάσει τις αριστερές ορέξεις της με ένα «ταπεινό» γεύμα στο διάσημο εστιατόριο «Kuzina» στην παραλία του Ορνού. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να χτυπήσει τον καπιταλισμό με smartphone και όχι με ντουντούκα, με ένα εντυπωσιακό κιμονό και την ενοικίαση μιας ξαπλώστρας που αγγίζει τα 60 ευρώ κάνοντας τα καλοκαίρια που ξόδευε σε άβολες σκηνές και κοινόβια κάμπινγκ να φαντάζουν στην αριστερή της ματιά θολά και μακρινά.

Η επανάσταση μέσω Σαββόπουλου
Οσο θολά και μακρινά κι αν φαντάζουν στο μυαλό της όμορφης Αναστασίας τα περασμένα καλοκαίρια, είναι αδύνατον να αποποιηθεί την αντίθεσή της απέναντι στον καπιταλισμό επί σειρά ετών με τη στάση της - ακόμη κι αν η τελευταία άλλαξε οδηγώντας τη για διακοπές στη θερινή Μέκκα του καπιταλισμού. Ετσι, δεν παρέλειψε να ρίξει στο σικάτο σακ βουαγιάζ της τις «Κόκκινες Βασίλισσες» του Τζόναθαμ Λέθεμ προκειμένου να εμβαθύνει από την ξαπλώστρα στη μελέτη της Ιστορίας της Αμερικής. Το βιβλίο, με το σφυροδρέπανο να φιγουράρει στο εξώφυλλο, αναφέρεται στη Νέα Υόρκη του 1960, όπου μια δυναμική κομμουνίστρια κυριαρχεί στην οικογένειά της με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και την απόλυτη προσήλωση στις πεποιθήσεις της.

http://www.protothema.gr/