Οι #Παραιτηθείτε υμνούν τη Χούντα στο site του Μπογδάνου (ΦΩΤΟΣ)

Στο νεοφιλελεύθερο think tank των #παραιτηθείτε, το marketnews.gr, όπου αρθρογραφεί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «Κάντε το (οικονομικό θαύμα), όπως στη Χούντα».
Στο κείμενο αυτό ο συντάκτης Νίκος Ζόμπολας, υμνεί την οικονομική διακυβέρνηση της δικτατορίας των συνταγματαρχών.

Ακολουθούν αποσπάσματα του άρθρου:
«Βλέποντας την ανεπάρκεια του τωρινού πολιτικού συστήματος (είναι σαφής και εμφανής και είναι κοινή παραδοχή), το χαμηλό επίπεδο των πολιτικών μας, την αναποτελεσματικότητα της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας και την παρακμή της μεταπολίτευσης, μου έρχονται σκέψεις, για την αναγκαιότητα «ΑΛΛΑΓΗΣ» της πολιτειακής και πολιτικής μας λειτουργίας, εν γένει.«
«Έχω καταλήξει ότι η επταετία της χούντας, ήταν η πιο πλήρης και επιτυχημένη, οικονομική διακυβέρνηση του τόπου, από τον Β παγκόσμιο.
Και είναι πολύ απλό γιατί συνέβη αυτό.
Το κράτος δεν υπήρχε οργανωτικά και όλα κατευθύνονταν από την κεντρική πολιτική διοίκηση χωρίς νομοθετήματα κι άλλα τέτοια φθηνά «πολιτικαντίδικα» τεχνάσματα και γραφειοκρατία.
Δεν υπήρχε δημοκρατία με την στενή έννοια του όρου, αλλά ουσιαστικά την εκμεταλλεύονταν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Μετέπειτα την «ξεχείλωσαν» την δημοκρατία μας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την εκμεταλλευτεί κανείς!»





Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα οι «Μένουμε Ευρώπη» και επιβεβαιώνουν μια μεγάλη ιστορική αλήθεια. Νεοφιλελευθερισμός και φασισμός πάνε χέρι-χέρι.
ΠΗΓΗ: altsantiri.gr
 http://www.periodista.gr