Φεύγουμε από την Ευρώπη ψήφισαν οι Βρετανοι ...Σιγά μην έμεναν να είναι με τον Αδωνις τον Κούλη και τον Mr. Koλλαγόνο !!!!

Οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Τα στοιχεία μέχρι πριν από λίγη ώρα δείχνουν ότι το 52% των ψηφοφόρων ψήφισε έξοδο από την ΕΕ και ο αριθμός των καταμετρημένων ψηφοδελτίων αρκεί ώστε το αποτέλεσμα να είναι μη αναστρέψιμο.


Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ δήλωσε ότι σήμερα είναι "μια θλιβερή ημέρα για την Ευρώπη και την Βρετανία", μετά την ψήφο των Βρετανών για αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
"Τα νέα σήμερα το πρωί από τη Βρετανία είναι πράγματι απογοητευτικά. Μοιάζει να είναι μια θλιβερή ημέρα για την Ευρώπη και τη Βρετανία", είναι το μήνυμα που έγραψε στα αγγλικά ο Σταϊνμάιερ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.
  Βουτια στα χρηματιστήρια, στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1985 η στερλίνα
Το εποπτικό όργανο της Τράπεζας της Αγγλίας βρίσκεται σε επαφή με τις τράπεζες ενόψει του ανοίγματος των αγορών μετά την επικράτηση του στρατοπέδου υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες στη χώρα, δήλωσε σήμερα πηγή που είναι ενήμερη για την κατάσταση.
Τα χρηματιστήρια παγκοσμίως έκαναν βουτιά την ώρα που τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα δείχνουν ότι το 51,8% των Βρετανών ψήφισε υπέρ του Brexit και το 48,2% υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ.
Η στερλίνα έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1985 και το Χρηματιστήριο του Λονδίνου αναμένεται να σημειώσει αιφνίδια πτώση στο άνοιγμα.
"Η Προληπτική Ρυθμιστική Αρχή της Τράπεζας της Αγγλίας βρίσκεται σε στενή επαφή με τις τράπεζες", σημείωσε η πηγή αυτή.

 http://left.gr/