Ανάρτηση ΝΤΡΟΠΗ από τον Θεοδωράκη στο facebook μετά το Brexit (ΦΩΤΟ)

theodorakis2«Έσπασε τα κοντέρ» ο Σταύρος Θεοδωράκης για μια ακόμη φορά, καθώς σε ελάχιστες ώρες κατάφερε να λύσει την περίπλοκη… εξίσωση του Brexit, την ώρα που εξειδικευμένοι αναλυτές ακόμα προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα τα δεδομένα.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού, για μία ακόμη φορά ρίχνει το βάρος της ευθύνης για τη σημερινή «λάθος απόφαση», στους γνωστούς ενόχους που στο «λεξιλόγιο» του Ποταμιού ευθύνονται για όλα τα δεινά της υφηλίου: «τους συνταξιούχους, τους λιγότερο μορφωμένους και τους ανέργους».
Χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες κατηγορίες ως τις πιο ευάλωτες στον λαϊκισμό των πολιτικών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ, μάλλον ξεχνώντας ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα παραδοσιακά ΜΜΕ, είναι αυτά που αποτέλεσαν το «όχημα» του κόμματός του για να εισέλθει στη Βουλή.
Ο κ. Θεοδωράκης, παράλληλα με τον κοινωνικό ρατσισμό που εκφράζει για μια ακόμη φορά, προχωράει και ένα βήμα παραπέρα, «προβλέποντας» ότι «αν αύριο γινόταν ξανά το δημοψήφισμα το Brexit θα έπεφτε από το 51,9% στο 30%» αφού, όπως λέει, ήδη πολλοί έχουν μετανιώσει για την ψήφο τους.
«Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε την Ευρώπη. Να την αλλάξουμε – όχι να την γκρεμίσουμε», καταλήγει ο Σταύρος Θεοδωράκης στη διδακτική του ανάρτηση.


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr
 http://www.periodista.gr/