Οι τελευταίοι πιστοί του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο κάνουν νοθεία μεταξύ τους στις εσωκομματικές εκλογές

Τρομερές καταγγελίες γίνονται αγαπητοί φίλοι μεταξύ των μελών του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ στην πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Απ’ότι φαίνεται, έγινε νοθεία στις χτεσινές εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος στο Αγρίνιο.
Όπως διαβάζουμε εδώ:
Σε φιάσκο κατέληξε η εκλογική διαδικασία χθες στο Αγρίνιο, για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, παρά την ικανοποιητική προσέλευση και συμμετοχή των μελών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία διεκόπη, καθότι βρέθηκαν 91 επιπλέον ψηφοδέλτια, από τον αριθμό των ψηφισάντων. Με συγκεκριμένη μάλιστα σταυροδοσία, και εκ των οποίων, τα 30 σε δεσμίδες κολλημένες μεταξύ τους !!
Οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες για νόθευση, έφθασαν στην ΕΚΑΠ η οποία και αποφάσισε την ακύρωση της διαδικασίας καταμέτρησης και την επιστροφή της κάλπης σφραγισμένης στην Αθήνα, καταδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, ότι δεν εμπιστεύεται ούτε την τοπική, αλλά ούτε την κεντρική εφορευτική επιτροπή, για την εξαγωγή του αποτελέσματος.
Προφανώς ένα τέτοιο γεγονός, πόσο μάλλον μεταξύ πασόκων και ακόμη περισσότερο Αγρινιωτών, δε θα μπορούσε να λήξει χωρίς παρατράγουδα, μιας και οι τελευταίοι των μοϊκανών πασόκοι αποφάσισαν να κυνηγήσουν τους στενούς συνεργάτες του βουλευτή στο νομό, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Να σημειωθεί, ότι μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους, όπου στελέχη του ΠΑΣΟΚ εισήλθαν στην αίθουσα και ανταλλάχθηκαν βαριές εκφράσεις, ενώ αποστάσεις από τα πεπραγμένα της εφορευτικής επιτροπής κράτησε ένα μέλος, ο κ. Τάκης Κοκκινοβασίλης, ο οποίος και δεν υπέγραψε τα εξαγόμενα αποτελέσματα.
Τα εξαγριωμένα μελη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έστρεψαν τα βέλη τους προς την γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής κα Κούκη και τον πολιτευτή κ Χριστογιάννη, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο ντοκουμέντο από αυτά τα σίγουρα υπέροχα σοσιαλιστικά μπινελίκια. Παραθέτουμε παρόλαυτα την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής:
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή τηςΝομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα.
Αμέσως επικοινωνήσαμε με την ΕΚΑΠ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρό της συν. Βαγγέλη Αργύρη προβήκαμε σε διακοπή της διαδικασίας καταμέτρησης και σε σφράγιση της κάλπης.
Το σύνολο των ψηφοδελτίων, του εκλογικού καταλόγου, της λίστας ψηφισάντων και του γενικότερου υλικού που είχε στη διάθεσή της για να διεξάγει τις εκλογές η εφορευτική επιτροπή, εστάλη απευθείας στην ΕΚΑΠ, η οποία πλέον και έχει την ευθύνη για να αποφασίσει επί του συμβάντος και της διαδικασίας.
ΠΑΣΟΚ σώσε τους.

 http://luben.tv/stream/83386