Η μαφία του ΚΕΕΛΠΝΟ – Χορηγίες ακόμη και στον πρωταγωνιστή του Noor One

Με άνδρο μαφίας μοιάζει περισσότερο το ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά με δημόσιο οργανισμό ευρωπαϊκής χώρας.

Αποκαλύπτουμε το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με το οποίο το 2014 μοιράστηκαν 6 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία της επικοινωνίας, με εμπλεκόμενο στην υπόθεση του Noor One να λαμβάνει μεγάλο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του πλοίου που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη και χαρακτηρίζεται ως «φυσικός αυτουργός» στην υπόθεση έχει λάβει μέσω εταιρίας συμφερόντων του 90.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Διαβάστε στο Hot Doc που κυκλοφορεί την Πέμπτη 26 Μαΐου τον κατάλογο με τους «μάγους της επικοινωνίας», όπου μεσαίας ή ανύπαρκτης κυκλοφορίας και αναγνωσιμότητας Μέσα φέρονται να συνάπτουν συμφωνίες με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ύψους χιλιάδων ευρώ. Μεγαλοεκδότες, διαφημιστές και γνωστοί δημοσιογράφοι στη λίστα.
Αποκαλύπτουμε πώς κουκουλώνονταν οι αυθαιρεσίες των διοικήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Διαβάστε πως το Δ.Σ. του οργανισμού δημιουργούσε συνεχώς... ανάγκες, προσλαμβάνοντας αδιαφανώς προσωπικό που δεν είχε καμία σχέση με τους σκοπούς του φορέα.
Αποκαλύπτουμε το πλέγμα των πρόχειρων διαγωνισμών, με σκιώδεις αναθέσεις έργων, χωρίς την επαρκή ενημέρωση της αγοράς και του ανταγωνισμού.
Πώς κάλυψαν την υπέρογκη υπέρβαση του -έτσι κι αλλιώς- παραφουσκωμένου προϋπολογισμού για το έτος 2014.