Τι βλέπουν στις πορνό σελίδες οι Ελληνίδες !!!!


Συνήθως όταν μιλάμε για πορνό το μυαλό μας πάει σε άντρες θεατές, ωστόσο η μεγαλύτερη πορνογραφική σελίδα αυτή τη στιγμή, το PornHub, μας αποδεικνύει ότι δεν είναι καθόλου έτσι.

Η ιστοσελίδα έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των γυναικών απ’ όλο τον κόσμο για τους τρεις πρώτους μήνες του 2016.
Το ποσοστό των γυναικών που επισκέπτεται τη σελίδα καθημερινά ανέρχεται στο 24% ενώ συνολικά για άνδρες και γυναίκες οι επισκέψεις της σελίδας την ημέρα φτάνουν τα 60 εκατομμύρια.
Φαίνεται ότι οι γυναίκες στις περισσότερες χώρες προτιμούν το… λεσβιακό, όπως και στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, την Ινδία και Αυστραλία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.
pornhub-insights-women-categories-world
Όσον αφορά το χρόνο παραμονής των γυναικών, κατά μέσο όρο σε όλο τον κόσμο αφιερώνουν 10 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Οι Ελληνίδες αφιερώνουν 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο και βρίσκονται έτσι στην 15η θέση παγκοσμίως. Φυσικά στην πρώτη θέση βρίσκεται το λεσβιακό πορνό.
Τι παρακολουθούν ανά κράτος. Οι κατηγορίες στις οποίες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο οι γυναίκες ανά χώρα συγκριτικά με τις υπόλοιπες στον πλανήτη:
 http://www.sportdog.gr
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες ανά κράτος σε όλο τον πλανήτη:
Ευρώπη:
pornhub-insights-women-categories-europe
 ΗΠΑ:
 pornhub-insights-women-categories-united-states-relative
Καναδάς:
 pornhub-insights-women-categories-canada-relative
Μέση Ανατολή και Ασία:
pornhub-insights-women-categories-asia